Zunaj je nov Kroglični ležaji katalog

Vse tiste, ki se ukvarjate s strojno opremo, bo razveselila novica, da so pri podjetju Tuli izdali brezplačni Kroglični ležaji katalog, v katerem najdete največjo ponudbo tovrstnih izdelkov. Gre za proizvode, ki imajo preprosto obliko, robustno delovanje in enostavno vzdrževanje, na voljo pa so v enoredni in dvoredni obliki ali v odprtih in zaprtih različicah. Produkti so zaradi nizkega koeficienta trenja primerni za visoke hitrosti, najdemo jih v številnih industrijskih strojih v avtomobilizmu, vesoljski tehnologiji in pri transportu, pa tudi v vsakdanjih predmetih, kot so pralni, sušilni in pomivalni stroj. Če vas zanima, kje lahko najdete kroglični ležaji katalog, berite dalje.

kroglični ležaji

 

Vsebina brošure

V Kroglični ležaji katalog so na enem mestu zbrani vsi izdelki v ponudbi, s podrobnimi tehničnimi opisi, specifikacijami, dimenzijami, risbami in prednostimi posameznega modela. Na več kot 30 straneh boste našli vse, kar vas zanima in kar potrebujete, da bodo vaši stroji tekli kot po maslu. Za pomoč se lahko v vsakem trenutku obrnete tudi na izkušene strokovnjake na področju strojne opreme, ki vam na podlagi dolgoletnih izkušenj v različnih panogah ustrezno svetujejo glede nosilnosti, neosnosti, temperature delovanja in kletke posameznega produkta. V ponudbi imate namreč enoredne in vretenske ležaje, prilagodljive, radialne vgradne in enoredne s poševnim dotikom.

 

Ali veste, kje lahko najdete kroglični ležaji katalog?

Nov Kroglični ležaji katalog vam je na voljo pri podjetju Tuli d.o.o. Družinsko podjetje je na trgu prisotno že od leta 1991, pohvalijo pa se lahko z dolgoletnimi izkušnjami na področju linearne tehnike, pogonske tehnike in pripadajočega programa. V Kroglični ležaji katalog so zbrali njihov širok izbor izdelkov priznanih proizvajalcev različnih cenovnih razredov, materialov in premerov. Poleg ustreznega svetovanja vam tudi pomagajo pri iskanju primernih rešitev za vaše projekte. Nudijo vam produkte naslednjih proizvajalcev: FAG, SKF, RKB, NTN, SNR, NSK,  ZKL, EZO, NMB, NACHI, NKE, BECO in ENC.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja