Učinkovite metode za izboljšanje izgleda

Poletje je čas, ko se večina ljudi želi počutiti udobno v kopalkah. Vendar pa lahko prisotnost celulita povzroči slabo voljo in težave s samozavestjo. Gre za pogosto težavo, ki prizadene večino žensk in se kaže kot neravnine in grudice na koži. Če se tudi sami spopadate s temi težavami, je pomembno vedeti, da čudežnega zdravila še ni. Vendar pa obstajajo učinkovite terapije, ki lahko pomagajo izboljšati stanje. Odprava celulita je možna s sodobnimi terapijami, ki lahko zagotovijo bolj gladko kožo in zmanjšanje telesne obsega. Več si preberite na naslovu: https://www.rehamed.si/odprava-celulita/. Najučinkovitejše metode sta LPG endermologija in kavitacija.

odprava celulita (1)

Odkrijte LPG endermolift terapijo za spodbujanje kolagena in elastina v koži

Staranje kože je proces, ki se zgodi zaradi naravnega staranja telesa in prekomerne izpostavljenosti sončni svetlobi. Koža je sestavljena iz dveh plasti – povrhnjice in spodnjega sloja. Povrhnjica je odgovorna za zaščito pred UV žarki in bakterijami, medtem ko spodnji sloj vsebuje kolagen in druge beljakovine, ki ohranjajo elastičnost kože. Sčasoma obe plasti kože izgubljata svojo strukturo, kar je nepopravljivo. Več informacij o tej temi lahko pridobite tukaj. LPG endermolift je neinvazivna in naravna metoda, ki spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina v koži. Masažna glava terapije s pulzi prijetno stimulira kožo, kar omogoča učinkovito pomlajevanje obraza brez kirurškega posega.

odprava celulita2 (1)

Neinvazivni pristopi za glajenje kože

Odprava celulita je možna z LPG endermologijo, ki je učinkovita metoda, primerljiva z globinsko masažo. Pri tem postopku se uporablja aparat z nastavkom, ki kombinira močno vsesavanje in masiranje, kar spodbuja boljši pretok krvi in limfe ter odvajanje strupenih snovi iz telesa. To pomaga raztegniti vezivna vlakna, kar zmanjšuje vidnost neravnin in izboljšuje tonus kože. Hkrati se zmanjšujejo tudi nakopičene maščobe na problematičnih predelih telesa, kar vodi do bolj skladne in lepše oblikovane postave. Odprava celulita je možna tudi s kavitacijo, ki je še en neboleč pristop, ki se lahko uporabi kot alternativa liposukciji.

pomlajevanje obraza (4)

Kombinacija za obnovitev elastičnosti kože in zmanjšanje povešanja

Naravno staranje vključuje izgubo povezav med zunajcelično matriksno beljakovino in fibroblastnimi celicami, kar vodi v zmanjšano proizvodnjo kolagena in elastina. Poškodbe spodnjega sloja kože zaradi UV žarkov prav tako povzročajo izgubo elastičnosti. Naravna maščobna plast pod kožo se sčasoma zmanjšuje, kar prispeva k povešanju kože. Pomlajevanje obraza omogoča terapija LPG endermolift. Trajanje te terapije je od 15 do 30 minut, pri čemer so rezultati že vidni po prvem tretmaju. Terapijo je mogoče prilagoditi in kombinirati tudi s Cryo derm tretmajem ter ultrazvočno terapijo za celostno pomlajevanje obraza.

Kavitacija in LPG endermologija za čvrsto in gladko kožo

Odprava celulita s kavitacijo povzroči razbijanje maščobnih celic v podkožju, pri čemer ostane površina kože, žile, živci in mišice nepoškodovani. Razbita maščoba se izloči v medcelično tekočino, kjer se nato razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Odprava celulita in oblikovanje telesa je cilj LPG endermologije in kavitacije, pri čemer sta neboleči ter ponujata hitrejši in manj tvegan način za dosego želenih rezultatov brez potrebe po kirurških posegih. Če želite narediti še več, poskrbite za zdrav življenjski slog. Izogibajte se nezdravi hrani, alkoholu in kajenju ter poskrbite za uravnotežen vnos hranilnih snovi.

odprava celulita3

Cryo derm terapija za optimalne rezultate

Prvi vidni znaki staranja kože se običajno pojavijo okoli 30. leta starosti in vključujejo manjše gubice in suho kožo. S starostjo se proces staranja pospeši, pri čemer ima vlogo tudi genetika. Vidni znaki staranja kože vključujejo starostne pege, povešeno in manj čvrsto kožo brez sijaja, globoke gube in gubice ter suho in stanjšano kožo. Cryo derm terapija pa je še ena nekirurška metoda za pomlajevanje obraza. Primerna je za vse, ki želijo očistiti kožo, odstraniti odmrle celice in doseči enakomeren ten kože, ter imeti čvrsto in napeto kožo z manj vidnimi gubicami. Ta terapija se lahko izvaja z napravo, ki omogoča različne tehnike za pomlajevanje obraza.

pomlajevanje obraza.2

V pomoč so lahko tudi nekatera živila

Odprava celulita je cilj, pri katerem so lahko v pomoč tudi nekatera živila. Določena živila vsebujejo snovi, ki lahko pomagajo pri boju proti tej nadlogi. Na primer, ananas, mango, papaja in grenivka so bogati z encimi, ki spodbujajo tvorbo kolagena in ojačajo vezivno tkivo. Hrana, kot so soja, ječmen, riž, fige, banane, paradižnik, ajda, jajca, zelena listnata zelenjava, koruza, avokado, olive in oreščki, vsebuje veliko vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki spodbujajo zdravo presnovo in preprečujejo poškodbe celic. Odprava celulita se pospeši tudi če izboljšamo krvni in limfni pretok ter poskrbimo za zadosten dotok kisika in hranilnih snovi v podkožje. To lahko dosežemo z redno telesno aktivnostjo, raztezanjem, masažo, zdravo prehrano in zadostno količino hidracije.

Diamantni piling in radialna endodermna terapija

Za pomlajevanje obraza je na voljo tudi diamantni piling, ki traja od 20 do 30 minut. S tem postopkom odstranimo zgornje plasti kože, s čimer spodbudimo proizvodnjo kolagena, elastina in rast novih celic v globljih plasteh povrhnjice. Diamantni piling, kot lahko preberete tukaj, ima učinke izboljšanja poškodb zaradi sonca, aken, povečanih por, gub, manjših gubic in pigmentnih sprememb. Terapijo se običajno kombinira z vakuumsko masažo ali ultrazvočno terapijo, ki pripomoreta k boljši mikrocirkulaciji in boljšemu vpoju aktivnih sestavin v kožo. Radialna endodermna terapija za pomlajevanje obraza izboljšuje prepustnost kapilar, kar povečuje dotok naravnih hranil, encimov, kisika in mineralov v kožo.

Author: Borboleta

Deli to objavo na