Zmeraj aktualne klasične kuhinje po naročilu

Če vam je všeč nevpadljiv brezčasen videz pohištvenih elementov v enobarvnih zemeljskih in belih barvnih niansah, tedaj klasične kuhinje nudijo dobro naložbo, saj vam bodo služile še dolgo časa, ker je dizajn pravzaprav večen in se prilagaja vsem trendom, ki pa se spreminjajo iz leto v leto.

klasične kuhinje

Pohištvo lahko izberete glede na model znotraj linije proizvajalca ter pri tem izbirate med različnimi dodatki in postavitvami, zato da se bodo elementi prilegali vašemu prostoru in želeni funkcionalnosti. Tako lahko izberete število spodnjih in zgornjih omaric, klasične kuhinje po meri pa lahko popestrite tudi z otokom, s katerim ustvarite dodatno delovno površino.

 

Klasične kuhinje po meri v različnih materialih

klasične kuhinje

Izbirate lahko med različnimi materiali, pri čemer sta za klasične kuhinje najbolj priljubljena masiven les in furnir, saj dajeta videz domačnosti in topline, kar lahko popestrijo tudi rustikalni dodatki. Lesene površine iz nosilnega MDF materiala so lahko dodatno obdelane in zaščitene z barvnim lakom. Priljubljeni so tudi pohištveni elementi, ki so oplaščeni z melaminsko folijo v različnih barvah.

 

Klasične kuhinje v različnem dekorju

Pohištveni elementi so lahko na prednjem delu dekorirani v različnih lesenih vzorcih, kot so na primer vertikalne ali horizontalne linije furnirja, na dotik neobdelana površina ter obdelani robovi z ABS nalimkom v barvi fronte. Če želite ustvariti nekoliko rustikalen videz, so klasične kuhinje na voljo v mat izvedbi. Bolj sodoben pridih pa dajejo gladke in sijanje površine, ki so lakirane z visoko sijajnim lakom, ki nudi tudi odpornost na praske in udarce.

 

Klasične kuhinje z različnimi dodatki

Ne glede na izbor modela klasične kuhinje lahko izbirate med različnimi dodatki, kot so na primer različna vgradna svetila za pod omarice, podnožje, predalnike in delovni pult. Izbirate lahko tudi med različnimi materiali delovnih plošč, kot je porcelan, keramika in masivni les. Pohištveni elementi pa bodo dobili končno podobo tudi z izbiro ročajev. Dodajate lahko različne praktične dodatke, kot je prostor za smeti in začimbe.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja