Zložljivo sobno kolo, rešitev za majhne domove

Verjetno ste že opazili, da je Slovenijo v zadnjih letih obšla prava kolesarska mrzlica. Specialke in trenažerji so razprodani, naprave v fitnesih pa vedno zasedene. Morda je zdaj pravi čas, da se odločite za nakup lastne naprave. In če je temu res tako, morate med svoj ožji izbor obvezno vključiti tudi zložljivo sobno kolo! To vas bo navdušilo s svojo praktičnostjo, zmogljivostjo in ceno. Primerno je za prav vsakogar, ki želi pridobivati kolesarske kilometre. In ker ga lahko kadarkoli pospravite, je odlična alternativa za zimsko ohranjanje forme, ko se s svojim konjičkom ne morete podati na cesto. Več o njem si preberite na https://www.fitnesshop.si/blog/zlozljivo-sobno-kolo-prednosti-in-slabosti.

 

5 razlogov, zakaj je zložljivo sobno kolo dobra izbira

zložljivo sobno kolo1.2

  1. Ne zavzame veliko prostora, zato je primerno za majhna stanovanja, balkone ali tiste, ki ga želijo skriti pred gosti.
  2. Je izjemno praktično, saj ga med neuporabo z enim korakom zložite in shranite, tako da vam ne jemlje prostora v stanovanju.
  3. Je popolnoma primerljivo s klasičnimi napravami, ponuja vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za učinkovito vadbo.
  4. Primeren za tiste, ki ne želite za napravo zapraviti premoženja, saj je na voljo po ugodnih cenah.
  5. Odličen za tiste, ki še niste popolnoma prepričani, da bo kolesarjenje postalo del vaših športnih aktivnosti, saj ga lahko v primeru neuporabe preprosto pospravite v shrambo in uporabite po potrebi.

 

Nikar ne čakajte na zimo!

zložljivo sobno kolo

Zložljivo sobno kolo je primerno za vsakogar – za začetnike, ki še niso nikoli kolesarili, za starejše, ki želijo ohranjati svojo vitalnost, za športnike, ki želijo na njem vzdrževati svojo formo in še posebej za tiste, ki imajo veliko željo po gibanju vendar majhno stanovanje. Zložljivo sobno kolo ne potrebuje električne energije, zato ga lahko postavite kjerkoli želite. Z njim boste lahko osvajali 8 različnih stopenj obremenitve, za prijetno vadbo pa poskrbijo ergonomski pedali, mehko oblazinjeno krmilo, ergonomsko oblikovan širok sedež in nosilec za tablični računalnik ali mobilni aparat.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja