Zaščita lesa mora biti profesionalna in tako tudi nanesena

silvaproduktVeste kaj je najbolj pomembno za večno obstojnost in lepoto lesa? Seveda, to je zaščita lesa, brez katere ne gre. To se čisto vsi zavedamo, ampak še vedno pa večina dela osnovne napake. Kupimo na primer lesena okna, pa jih sami premažemo, saj je to veliko ceneje, saj že premazana okna stanejo res bistveno več. Človek, ki se odloči za tako opcijo, si večinoma misli, da premaz pa ja že zna nanesti, ga malo obrusiti in tak postopek ponoviti tam nekje 3 – 5 krat. Ampak kljub temu, da pa se to sliši tako enostavno, pa ni enostavno. Seveda, niso le okna tista, pri katerih ljudje delajo na tak način, so tudi lesene klopi, ograje, mize in podobno in ker se mora takšna zaščita lesa obnavljati vsako leto, pa še vedno ni tako učinkovita in prihaja do rasti gliv, mahu ali lesnih gob.

 

Kaj delamo narobe? Zaščita lesa niso barve ali laki, prava in edino dobra je zaščita lesa z izdelki podjetja Silvaprodukt

Če boste kupili njihovo zaščito, boste kaj hitro lahko opazili razliko, saj je ne bo treba obnavljati vsako leto, hkrati pa bo zaščita lesa tudi veliko bolj učinkovita in malenkost dražja od klasičnih barv in lakov, ki jih kupimo za eno leto. Že po dveh letih pa se razlika v ceni izravna. Je pa še nekaj, tudi če se zaščita lesa naredi z izdelki podjetja Silvaprodukt, sami svetujejo v tem podjetju, da se kar z njimi posvetujete glede izbire pravega sredstva, hkrati pa vam bodo tudi svetovali, kako se zaščita lesa nanese.

Ni namreč v skoraj nobene primeru dovolj, da vi nanesete le nek tanek sloj s čopičem, saj je treba poskrbeti tudi za to, da zaide zaščita lesa tudi v najmanjše luknjice in špranje, ki jih s prostim očesom ne vidimo, pa vendar jih les ima kar precej. Če ste kupili izdelek, ki ni imel končne zaščite, je tako morda še najbolje, da vam jo nanesejo v omenjenem podjetju in tako boste lahko še najbolj prepričani, da bo lesen izdelek doživljenjsko zaščiten.

 

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja