Za spletno oglaševanje izberite Dominatus, če želite največ

dominatusSte se na koncu vseh težav z neobiskom vaše spletne strani ali trgovine končno odločili za spletno oglaševanje, zdaj pa je toliko ponudnikov za spletno oglaševanje, da se sploh ne morete odločiti za enega, saj so pri enem takšni stroški, pri drugem drugačni, prav nihče pa vas prav zelo ni prepričal? Na nasvet smo povprašali v podjetje Dominatus, kjer so nam razložili osnovne razlike in kakšno in katero spletno oglaševanje je najboljše. Sami pravijo, da so morda na začetku res malo dražji, ampak v kolikor pa gledate na spletno oglaševanje za daljše obdobje, pa so mnogo cenejši od konkurence. Za optimizacijo strani sami namreč zaračunajo prvi del na začetku, potem pa ne izstavljajo nobenega računa, dokler besede ne spravijo na 1. stran. V vmesnem času pa seveda delajo vse na tem, da besedo spravijo na prvo stran. Račune potem dobivate na podlagi tega, če je beseda v določenih pogojih s pogodbo, sicer ne.

 

Če si želite res ugodno in pošteno spletno oglaševanje, izberite Dominatus

Seveda pa v navedenem podjetju ne nudijo le optimizacije kot spletno oglaševanje, temveč tudi vse ostale možnosti, kot so AdWords z vsemi dodanimi možnostmi, oglaševanje na Facebooku, potem tudi e-mail marketing in še kaj se najde. Za čisto vsako dodatno spletno oglaševanje se najprej sami pozanimajo in pregledajo, če je smiselno ter vam ga na koncu tudi dodobra predstavijo, hkrati pa vam predstavijo tudi okviren strošek za spletno oglaševanje in kakšen učinek okvirno lahko pričakujete.

Točnega cenika pri njih ne boste izvedeli, ker ne delujejo na podlagi paketov, ampak na podlagi tega, kaj sami dosežejo. Je lahko še kaj boljšega kot to, da se ponudnik sam odloči, da bo plačan za spletno oglaševanje po doseženih rezultatih? Brez skrbi, kot rečeno, boste morda na samem začetku pri njih plačali malo več kot drugje, če pa upoštevate vse vidike, pa boste plačali manj.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja