Za moške trenirke spodnji del iz mehkega bombaža

Če ste aktivni in se radi gibate v naravi ali pa če se raje znojite v kakšni telovadnici ali fitnes centru, potem verjetno veste, kako nepogrešljiva so udobna in zračna športna oblačila. Naj si bodo to kratke hlače, funkcijske majice ali pajkice, pomembno je, da se v njih dobro počutite in vas ne ovirajo med vašo rekreacijo. Med moškimi so verjetno izmed vseh športnih oblačil še najbolj priljubljene bombažne moške trenirke spodnji del pa je tisti, ki je med gibanjem najbolj izpostavljen, zato je še kako pomembno da je izdelan iz mehkega in zračnega materiala. Še posebej je potrebno poudariti, da je poleg udobja pomembna tudi praktičnost, ko gre za moške trenirke spodnji del GAP blagovne znamke pa vam nudi oboje.

moške modne trenirke1

Naravni bombaž ali kombinacije z drugimi tkaninami

 

Tudi, če po naravi niste športnik, ampak se vseeno radi oblačite v modna športna oblačila, je dobra novica za vas ta, da so danes v modni industriji dostopne različne kombinacije materialov. Prav zato so tudi možne različne barvne kombinacije posameznih kosov. To velja tudi, če se odločite za nakup samo zgornjega dela moške trenirke spodnji del pa mogoče že imate, zato lahko oba kosa kombinirate glede na barvo in uporabljene materiale. Lahko pa se odločite za drugačno barvo zgornjega dela, kar je sicer še posebej priljubljeno med mladimi. Še vedno pa bodite pozorni, da preverite ali je material dovolj udoben in vas kroj ne ovira med gibanjem.

gap trenirke1

Najpriljubljenejši kroji iz mehkih tkanin za modni videz

 

Kljub temu, da je morda marsikdo navajen na trenirko iz dveh barvno usklajenih delov, je vseeno najpriljubljenejši posamezni kos moške trenirke spodnji del GAP proizvajalca v ozkem kroju s stranskimi žepi na sprednji strani in okrasno vrvico pri pasu. Pas je, tako kot se spodobi za udobno športno oblačilo, elastičen, hlače pa se zaključijo s patentom. Če ne marate vrvice v pasu, se lahko odločite za nakup prav tako udobne moške trenirke spodnji del pa je brez vrvice za zavezovanje. Ker gre za tkanino z visokim deležem bombaža, je potrebno paziti pri pranju, saj se lahko pere v pralnem stroju le na nastavljenem programu za pranje občutljivega perila.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja