Vrhunski in najbolje prodajani fasadni sistemi

fasadeČe bi vas vprašali, na kaj vas asociira Demit, bi verjetno večina od vas vedela, da se beseda navezuje na fasadni sistem. To pa še zdaleč ni vse. Demit je vrhunski fasadni sistem, ki je pri nas in tudi drugje po svetu med najbolje prodajanimi fasadnimi sistemi. Fasadni sistem Demit se namreč ponaša s številnimi prednostmi, ki vam jih bomo na kratko predstavili tudi v današnjem prispevku.

Dolga življenjska doba fasadnega sistema

Ena od najbolj priljubljenih prednosti, s katerimi se ponaša fasadni sistem Demit, je njegova izjemno dolga življenjska doba. Razloge zanje lahko iščemo v posebni konstrukciji izolacijskih plošč Demit. Gre za prav posebne unikatne ter patentno zaščitene fasadne plošče, ki so znane po globokih diletacijskih zarezah. Zanje je značilno, da zmanjšujejo napetosti v zaključnem sloju fasade. Take vrste plošč pa vsebujejo še posebne preklope, ki vidno zmanjšujejo toplotne mostove na stikih plošč. Pomembne so še zareze, ki so kot vodilo za pravilno pasovno nanašanje lepila na plošče.

Demit pa ima še eno zelo pomembno prednost. To je uporaba zelo elastične in na mehanske poškodbe odporne malte.

Fasadni sistem Demit je torej najbolj znan po kakovosti, trajnosti in zanesljivosti. Poleg tega pa tudi po visoki odpornosti na zunanje vplive, kot je na primer toča. Ima tudi garancijo na dolgo življenjsko dobo.

Spletna ponudba priznanega fasadnega sistema

Če smo vas ujeli v času, ko razmišljate o tem, kateri fasadni sistem bi bil najbolj primeren za vaš dom oziroma kateri koli drug objekt, smo vas prav zagotovo spodbudili k temu, da se odločite za fasadni sistem Demit. Mi smo vam predstavili samo najbolj pomembne prednosti, s katerimi se ponaša. Še veliko več informacij ter pomembnih nasvetov pa si lahko preberete na spletni strani podjetja, kjer se lahko povežete tudi s podjetjem ter z zaposlenimi v njem dorečete termin za prvi sestanek.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja