Turistično zavarovanje Coris: brezskrbno na pot

Turistično zavarovanje za tujino je redko odločitev, ki jo obžalujemo. Naj gre za nesrečo na cesti med potjo do želene destinacije, nepričakovano in nenadno zastrupitev s hrano med letovanjem na morju ali pa za zlom noge med oddihom v smučarskem središču – turistično zavarovanje Coris z vključeno asistenco vam zagotavlja pomoč od prvega klica ob vezgodi vse do varnega prihoda domov.

 

coris logo

 

Svojim strankam zavarovalnica nudi raznolika zavarovanja, prilagojena potovalnim navadam vsakega posameznika – od zavarovanj za tujino za določen čas do letnih zavarovanj in zavarovanje rizika odpovedi potovanja.

 

Ker nesreča le redko počiva

turistično zavarovanje

Turistično zavarovanje krije storitve nujne medicinske pomoči, nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice in zdravljenja kot tudi nujne zobozdravstvene storitve, akutne kronične bolezni ter prevoz v domovino in morebitne odvetniške storitve, s sklenitvijo zavarovanja pa si zagotovite tudi 24-urno asistenco v slovenskem jeziku ter dostop do ažurnih informacij o najbližji zdravstveni ustanovi. Turistično zavarovanje lahko po potrebah tudi nadgradite. Poleg zdravstvene oskrbe lahko izbrano zavarovanje vključuje tudi kritje stroškov ob izgubi ali kraji prtljage ali osebnih dokumentov, kritje odgovornosti na smučanju, stroške ob zamudi rednega prevoza, pravno pomoč ali nujno nakazilo denarja.

 

Katero turistično zavarovanje izbrati?

Ker se potovalne navade razlikujejo od posameznika do posameznika, zavarovalnica svojim strankam ponuja raznolika in prilagojena zavarovanja. Izbira tega je namreč odvisno od izbrane destinacije, trajanja samega potovanja ali počitnic kot tudi vrste potovanja (potujete sami, s svojo družino ali pa v skupini). Tisti, ki pogosteje obiskujete Balkan, se lahko odločite za posebno zavarovanje za Hrvaško ali Črno Goro, če pa v tujino odhajate večkrat letno, bo za vas najugodnejše celoletno zavarovanje. Pred sklenitvijo zavarovanja je potrebna tudi pazljivost pri kritju, ki ga turistično zavarovanje predpostavlja: če denimo sklepate individualno turistično zavarovanje za Hrvaško, vam bo zadostovalo že kritje do 25.000 €, med tem ko slednje ob nezgodi v ZDA ne bo najpametnejša izbira, saj so stroški prevoza v domovino kot tudi zdravstvene oskrbe občutno višji.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja