Talne ploščice v različnih dizajnih in dimenzijah

Za zunanje in notranje površine lahko izberete kakovostne keramične talne ploščice v različnih dimenzijah, dizajnih, barvah in dodanih dekorativnih elementih, kot so na primer mozaiki in drugi vzorci. Izberete lahko tudi svetlečo in sijajno keramiko, ki je še posebej primerna za sodoben notranji dizajn.

keramotekaSpecializirano podjetje Keramoteka na spletnem naslovu https://www.keramoteka.si/keramicne-ploscice/talne-ploscice nudi talne ploščice v različnih izvedbah, pri čemer lahko izbirate med več evropskimi proizvajalci. Izdelke pa si lahko ogledate tudi v njihovem prodajnem salonu na Vrhniki. Sicer pa je na voljo široka ponudba keramike, ki zadovolji vse okuse in potrebe, tako kar se tiče dimenzij kot barv in drugih značilnosti.

 

Talne ploščice v večjih in manjših formatih

talne ploščice

Keramika, ki jo bodo strokovnjaki položili na tla, je na voljo v različnih dimenzijah, kot so majhni, srednji, večji in podolgovati formati. Z različnimi dimenzijami lahko oblikujete drugačen videz, pri čemer so večje talne ploščice bolj primerne za večje prostore, manjše dimenzije pa za manjše prostore. Določene serije omogočajo kombinacijo različnih dimenzij.

 

Talne ploščice v sodobnih barvah in dekorativnih elementih

Italne ploščice

zbirate lahko med keramiko, ki daje videz naravnega lesa ali videz naravnega kamna, pri čemer lahko izberete tudi modele z večjim sijajem. Površine so različne obdelane, kar je tudi odvisno od tega, ali gre za zunanje ali notranje talne ploščice v različnih materialih. Na voljo pa so tudi izdelki z različnimi dekorativnimi vzorci. Možna je tudi kombinacija ena barve z mozaikom.

 

Talne ploščice v različnih izvedbah materialov

Keramičnemu izdelku je lahko dodan tudi klinker, ki je pravzaprav opeka, ki jo pridobivajo s pečenjem na visoki temperaturi. Ta kombinacija materialov daje nekoliko rustikalen in prestižen videz. V specializiranem podjetju Keramoteka pa so na voljo tudi mat talne ploščice iz porcelana, ki so največkrat na voljo z različnimi vzorci in v reliefnih izvedbah, v visokem sijaju, ali pa v imitaciji kamenčkov, ki spominjajo na mozaik.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja