Tablični računalniki se dobijo tudi na obroke

Vemo, da se tudi šolanje v osnovni in srednji šoli spreminja. Če smo imeli včasih samo učbenike in delovne zvezke in zvezke za pisanje, pa danes otroke v osnovni šoli učijo tudi uporabe računalnikov in tablic, torej nove tehnologije. Učijo jih predvsem, kako se uporablja splet, kako se dobi prave informacije na spletu, kar je pač za spletno pismenost nujno potrebno. Sicer je vprašanje, kako dobro se šolanje izvaja, ampak pustimo to raje Ministrstvu za šolsko, da ocenjuje.

Ravno zato, ker pa se je tako spremenilo, pa so potrebni tudi tablični računalniki, ki marsikaterim staršem predstavljajo velik, prevelik strošek. Če ste med njimi, je najbolje, da se kupijo na obroke tablični računalniki A1 pa je ponudnik, kjer se tablični računalniki dobijo na obroke brez obresti, če se z naročnino pri njih vsaj z enem aparatom vežete za 12 ali pa 24 mesecev. Pri tem upoštevajte, da vas bodo manj prišli tablični računalniki A1 ponudnika, če se boste vezali za 24 mesecev, največ pa, če ga boste takoj odplačali.

Tablični računalniki za šolarje ne rabijo biti najboljši

To je dejstvo, na katerega se še preveč pogosto pozablja. Mnogi otroci si seveda želijo najboljšo opremo, pa čeprav vedo, da doma nimajo kaj dosti denarja. Pač, otrok je otrok in ko vidi priložnost, bo v večini primerov le – to želel izkoristiti. Vendar ne pozabite, niso in nikoli ne bodo za v šolo potrebni najboljši tablični računalniki, ki stanejo več kot 500 €.

Res je, ne kupite otroku tiste najcenejše tablice, ki bo imela tako malo delovnega pomnilnika, da otrok tablice ne bo uspel uporabljati tako hitro, da bi sploh uspel slediti pouku, ampak le kakšnih 50 € več in že se dobijo dobri tablični računalniki in to na obroke pri omenjenem ponudniku. Le pazite, da je največji poudarek tablice na procesorju, delovnem pomnilniku in pa notranjem pomnilniku, vse ostalo za šolo ni potrebno.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja