Stevia da, sladkorju recite ne

steviaJe vaša Ahilova peta, vaš priljubljeni strup, vaša slabost sladkor? Si večkrat na dan privoščite tablico ali dve čokolade in sladico po kosilu, vmes pa še sok ali dva? Potem je treba začeti paziti na vnos sladkorja. Sladkor namreč resnično škodi zdravju in povzroča odvisnost. Odličen in naraven nadomestek sladkorja je stevia, ki jo najdete v spletni trgovini z imenom Hiša zdravja na naslednji spletni strani: . Trgovina promovira zdravo življenje in izdelke, s katerimi je mogoče zdravo živeti. Ker se ve, da je sladkorju težko reči ne, je bilo treba poiskati dober nadomestek sladkorja, kot je stevia.

Stevia v prahu osladi še bolje

Stevia, ki jo je mogoče kupiti v dveh oblikah in to ali v prahu ali v tabletah, je postala zelo priljubljena. Posameznik, ki obožuje res sladke slaščice, sladek čaj ali sladko kavo lahko zdaj brez slabe vesti uživa v slaščicah. Ta stevia namreč ne vsebuje kakršnih koli potencialno škodljivih primesi, je resnično naravna. Tudi glikemični indeks, kateremu nekateri zvesto sledijo, je nič. Čista stevia vam bo dolgo sladila pijačo in pecivo. Glede na to, kako se odstotek ljudi s prekomerno težo v Sloveniji vedno bolj veča, je treba razmisliti o tem, ali se ne bi odločili za zdrave nadomestke klasičnih sladil, kot je na primer stevia.

Stevia je odgovorna odločitev

Četudi ste še tako zvesti sladkorju, se izplača preizkusiti stevio. Velika prednost tega nadomestka je v tem, da je naravna in da je brez primesi, kot se to zna marsikje zgoditi, da človek v dobri veri kupi izdelek, ki potem ni to, kar je v njegovem opisu. Vsi ljudje, ki imajo vsaj osnovnošolsko izobrazbo, se zavedajo, kako nevarno je, če se vsak dan zaužije preveč sladkorja. Prekormerna teža ni največja težava. Največja težava so vsi stranski učinki, ki se pojavijo s prekomerno telesno težo. To so na primer preveč maščobe okoli notranjih organov, slabša kri, preobremenjenost sklepov. Zato je stevia odgovorna odločitev.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja