Spustite se po smaragdni reki

Si želite doživeti neponovljiv dan v prečudoviti naravi? Vas privlačijo lepote slovenskih voda in okoliške narave, ki se razprostira skozi doline in soteske? Če ste na obe vprašanji odgovorili pritrdilno, potem morate vsaj enkrat v življenju doživeti nepozabni rafting na Soči, ki vas bo pustil brez sape.

Če bi radi z družino ali prijatelji preživeli čudovit izlet v naravi, ob tem pa doživeli vznemirljiv dan med brzenjem po reki, je adrenalinski rafting na Soči, ki ga organizira agencija Nature’s Ways, prava stvar za vas. Primeren pa je tudi za samostojne popotnike, pare in vse ostale željne pustolovščin. Več informacij lahko poiščete na tej povezavi: https://www.econaturesways.com/si/bovec-rafting-slovenia/.

rafting na soči1

Kako poteka rafting na Soči?

Za vas bodo poskrbeli izkušeni vodniki, ki vas bodo najprej naučili vsega, kar je nujno vedeti pred spustom. Potrebujete le suha oblačila, da se potem preoblečete, imejte pa pri sebi tudi še kopalke in brisačo. Spust po reki poteka v majhnih skupinah zaradi varovanja okolja, pa tudi obiskovalci bodo tako bolje uživali.

Odhod je ob 10. uri dopoldan, spust pa traja običajno do tri ure. Med spustom boste veslali, da se prebijete mimo skal in preko valov, ogledali pa si boste lahko številne zanimive skrite kotičke, ki jih ponuja smaragdna reka. Za vas bodo poskrbeli izkušeni vodniki z ustrezno licenco, ki bodo poskrbeli, da boste preživeli predvsem zabaven, a obenem tudi varen rafting na Soči.

rafting na soči2

Kaj je vključeno v ceno?

Cena vključuje uporabo kakovostne in brezhibne opreme, ki je nujno potrebna za vašo varnost. Ravno tako je vanjo vključen prevoz do reke ter prevoz po koncu izleta nazaj do športnega centra oziroma do kraja vaše namestitve. Na koncu pa prejmete še brezplačne slike, ki vas bodo spominjale na nepozabni dan.

Na rafting na Soči pod okriljem agencije Nature’s Ways se lahko prijavite od marca do oktobra, kar pomeni, da sezona poteka skozi tri različne letne čase. Ob vrhuncu poletja je tako reka najtoplejša, obenem pa ima najnižji vodostaj, medtem ko je spomladi ravno obratno. Tako lahko ob različnem obdobju doživite popolnoma drugačno izkušnjo.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja