Šola za starše z raznolikimi spletnimi predavanji

Če se pripravljate na starševstvo in iščete odgovore na različna vprašanja, nudi spletna šola za starše idealno priložnost, da se kar v udobju vašega doma prepustite zanimivim predavanjem predavateljev, ki imajo dolgoletne izkušnje na področju porodništva, vzgoje in prehrane otrok, psihologije in zdravja malčkov.

Bodoče mame, očetje in bližnja družina si lahko na spletnem portalu Veva akademije ogledate online predavanja z različnimi tematikami, pri čemer je šola za starše dostopna preko članstva, zato lahko vsa predavanja poslušate neomejeno, ali pa izberete možnost in naročite posamezno spletno delavnico, jo dodate v košarico za nakup in jo poslušate oziroma gledate kadarkoli želite.

Šola za starše – predavanja o porodu in dojenju

Za nosečnice in bodoče mame so še posebej zanimiva in poučna predavanja o porodu, saj je porod enkratna in neponovljiva izkušnja. Predavanja o porodu so namenjena temu, da boste vedele, kaj pričakovati, kako si lajšati porodne bolečine ter kako se spoprijeti s strahovi pred porodom. Spletna šola za starše je idealna priložnost tudi za očete, saj se lahko na delavnicah naučijo, kako biti v oporo porodnicam in kako mami pomagati do lažjega poroda.

šola za starše

Posebej zanimive so delavnice o dojenju, saj se mnoge matere srečujejo z izzivi, če dojenje ne steče ali pa boli. Izveste lahko, kako se pripraviti na dojenje že v porodni sobi in katere metode uporabiti, če dojenje ne steče. Online šola za starše vas pripravi tudi na poporodne izzive z uporabnimi praksami, na primer o tem, kako z začimbami podpreti laktacijo, da bo boste imele dovolj mleka.

Šola za starše – prvi meseci, vzgoja, prehrana in zdravje

Na spletnih predavanjih lahko izveste veliko o prvih mesecih otrokovega življenja, ter kako dojenčku zagotoviti vse potrebno za rast in razvoj. Ko otroci nekoliko odrastejo pa vas bodo pričela zanimati predavanja o vzgoji otrok, njihovem kognitivnem razvoju, različnih fazah in drugo.

Akademija Veva pripravlja tudi spletne delavnice o zdravju otrok, rešitvah za najpogostejše otroške bolezni in pristopih za krepitev otrokovega imunskega sistema. Spletna šola za starše ponuja tudi delavnice o uvajanju v vrtec, odstavljanju od dojenja, osnovah zdrave prehrane ter o uvajanju hrane za dojenčke.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja