Šola za starše, ki vas pripravi na nove izzive

Prihod dojenčka domov prinaša številne lepe trenutke pa tudi izzive. Čeprav je starševstvo lepo in častno poslanstvo, se življenje po porodu popolnoma spremeni. Veliko mamic tako veselo pričakuje intimne trenutke s svojim malčkom med dojenjem, a dejstvo je, da ima skoraj polovica mater v prvih treh mesecih s hranjenjem velike težave. Priljubljena šola za starše vas bo pripravila na vse scenarije, s katerimi se lahko srečate pred porodom in na začetku starševstva, več o tem si lahko preberete na naslednji povezavi:  https://veva.si/. Za premagovanje poporodnih težav je potreben čas, podpora družine, partnerja in volja porodnice, v primeru večjih poporodnih težav pa je potrebno poiskati tudi zdravniško pomoč. Prav tako boste v okviru predavanj izvedeli vse o normalnih spalnih vzorcih otroka in pomenu otroške igre za razvoj kreativnosti v odraslosti.

 

Naj vam šola za starše pomaga do uspešne regeneracije

Hormonsko neravnovesje in psihološki stres vplivata na to, da starševstvo v prvih 6 mesecih ne prinaša samo nepozabnih trenutkov. Izpadanje las, pomanjkanje vitaminov, ohlapna koža je le nekaj neprijetnosti, s katerimi se po porodu srečuje vsaka 3 ženska.

šola za starše

Za pomoč pri premagovanju poporodnih izzivov in regeneraciji je šola za starše dobra izbira, saj preko široke skupnosti uporabnikov nudi trdno podporo novim članom. Vas zanima, kako lahko spodbudite laktacijo in odpravite težave z dojenjem? Strokovnjakinja s področja prehrane vas bo vodila skozi poseben program, kjer se boste s pomočjo skrbno izbranih začimb, naravnih zvarkov in ostalih suplementov, uspešno regenerirali.

 

Naredite vse za normalen razvoj otroka

V sklopu predavanj, ki jih nudi šola za starše, boste izvedeli vse o razvoju otroške koordinacije, fine in grobe motorike ter poteku ostalih mentalnih sposobnosti. Večina staršev na začetku pri svojem malčku spremlja vsako anomalijo, a strokovnjaki opozarjajo, da lahko tako vedenje ovira normalen razvoj kreativnosti.

razvoj dojenčka

Starši lahko z različnimi aktivnostmi, kot so plezanje, branje in igranje s sovrstniki, pripomorejo k temu, da otroci v kasnejšem življenju postanejo samostojni, samozavestni in srečni posamezniki.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja