Samolepilne tapete za steno v svojih prednostih

samolepilne tapeteSamolepilne tapete za steno so narejene iz posebnih in kakovostnih materialov, pri čemer je lepilo dovolj prožno in trpežno, da omogoča dolgotrajno uporabo. Zato se nam pri tem ni potrebno bati, da bi se samolepilna ozadja odlepila od svoje podlage. Zidna dekoracija je prav tako lahko odstranljiva, pri čemer lepilo na poškoduje površine na zidu.

Samolepilna dekoracija prihaja v mnogih prednostih, pri čemer se v določenih lastnostih močno razlikuje od postavitve tradicionalne zidne dekoracije, kjer moramo lepilo nanašati sami. Pri tem je samolepilna dekoracija cenovno ugodnejša, saj nam ni potrebno najeti kvalificiranih delavcev, da bi opravili delo lepljenja in namestitve na zidove.
Moderne stenske nalepke so zato vse bolj priljubljena opcija, ki se uporablja ne samo doma, ampak tudi po pisarnah, v hotelskih sobah in še marsikje.

Samolepilna zidna dekoracija je cenovno ugodna

Zidna dekoracija je prav tako lahko odstranljiva, pri čemer lepilo na poškoduje površine na zidu. Samolepilna dekoracija prihaja v mnogih prednostih, pri čemer se v določenih lastnostih močno razlikuje od postavitve tradicionalne zidne dekoracije, kjer moramo lepilo nanašati sami. Pri tem je samolepilna dekoracija cenovno ugodnejša, saj nam ni potrebno najeti kvalificiranih delavcev, da bi opravili delo lepljenja in namestitve na zidove.

Enostavno lepljenje na podlago zidu

Tradicionalna dekorativna ozadja prihajajo v nepakirani obliki, kar pomeni, da je pasto potrebno najprej zmešati in nato nanesti na papir. Nato moramo pasto oziroma lepilo ustrezno fiksirati, še preden jo nanesemo na zid. To vrsto dekorativnega ozadja je najtežje nanesti na zidove, prav tako pa jo je težko odstraniti, saj se lepilo čvrsto drži podlage.

Samolepilne tapete za steno pa so pri nanašanju opremljene le z lepilno podlago, katero moramo ob namestitvi na zidove odlepiti od površine papirja. Nato lahko papir nanesemo na zidove in nekaj minut počakamo, dokler se lepilo ne posuši.

Enostavno odstranjevanje samolepilnega dekorativnega papirja

Tradicionalni papir je težko odstraniti iz zidov, pri tem pa na zidovih tvegamo poškodbe, saj je lepilo precej agresivno in močno prilepljeno na podlago. Po odstranjevanju tradicionalnega papirja moramo zidove ponovno beliti in velikokrat tudi popravljati poškodbe na podlagi.

Samolepilne tapete za steno pa so enostavne za odstranjevanje, pri čemer izpostavljena površina ostane nepoškodovana in neobdelana s trdovratnimi lepili.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja