S ponosom v uspešen zagovor doktorata

Se vam bliža čas predstavitve in zagovora doktorske naloge? Vsi vemo, da sta začetek in konec lahko velikokrat za študenta kar dramatična, saj je pritisk ob vseh zahtevah kar močan. Pa vendar ste lahko ponosni nase, da ste prišli tako daleč. Sledi še samo zadnji korak in že lahko sledite svojim sanjam. Dokument je treba samo še primerno oblikovno in tehnično urediti, prevesti ter lektorirati, nato pa kakovostno natisniti in po možnosti tudi najti izvajalca, ki omogoči, da je najugodnejša vezava doktorskih nalog tudi izvedljiva.

vezava diplomskih nalog

Kako poteka vezava doktorskih nalog?

Dandanes lahko zaradi najsodobnejše tehnologije pridobite tisk in urejanje dokumentov že v nekaj urah. Številne papirnice, fotokopirnice in tiskarne, kot je na primer Sekom grafika, ponujajo knjigoveške, prevajalske in oblikovalske storitve, ki vas lahko rešijo pred zagatami zahtevnega poteka in profesionalne izdelave tega uradnega dokumenta.

Vezava doktorskih nalog poteka hitro in kakovostno kljub obsežnim nalogam. Najprej se po potrebi uredijo oblikovanje, lektoriranje in tehnično oblikovanje dokumenta, ki se nato kakovostno natisne in vstavi v zahtevano vezavo.

 

vezava nalog

Vezava doktorskih nalog in njene vrste

Včasih so zahteve posebne in obsegajo različne klišeje za tisk na naslovnico, posebne materiale, nadstandardne formate in več. V osnovi pa so na voljo:

  • Trda,
  • mehka in
  • spiralna vezava.

Po navadi je naloga na začetku zahtevana v 3 oz. 4 nevezanih izvodih. Po sprejetju oz. odobritvi pa v 1 izvodu v trdi vezavi s trdo platnico v izbrani barvi, na katero se v srebrni ali zlati barvi, na platnico odtisne zahtevano besedilo.

Najugodnejša vezava doktorskih nalog in kaj vpliva na ceno?

Ko se odločite, kje boste napisan dokument dali oblikovati oz. vezati, se vam glede na izbor materiala platnice (umetno usnje, platno), dodatnih zahtev (dotisk na platnico/ hrbet) in klišejev, izračuna končna cena. Pri tiskarnah, kot je na primer Sekom grafika, imate morda več možnosti za dodelavo, saj tiskarne zagotovo držijo več materialov in boljšo izbiro.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja