Rezervni deli za traktorje starih letnikov se lažje menjajo

rezervni deli za traktorjeImate doma kmetijo in seveda se najde tudi kakšen traktor, ki je že malo starejšega letnika in ima za seboj že precej delovnih ur? Potem se po vsej verjetnosti sem ter tja nekaj že pokvari in je potrebna zamenjava dela ali pa kar servis. Glede na to, da pa je veliko ceneje, da se kupijo zgolj rezervni deli za traktorje in jih kar sami zamenjate, je seveda to mnogo bolj smotrna izbira kot pa servis, v katerem se prav tako kupijo rezervni deli za traktorje, hkrati pa je treba plačati še delovne ure serviserja, ki so kaj hitro dražje, kot stanejo rezervni deli za traktorje. Še posebej, če so potrebni rezervni deli za traktorje IMT, jih po vseh verjetnosti kar pogosto iščete in kupujete, saj so le – ti traktorji večinoma tistih najstarejših izvedb pri nas. Seveda, tudi ta proizvajalec ni obstal pri svojih začetnih uspehih, ampak je izdeloval nove traktorje, je pa tako, da so na slovenskih kmetija še vedno prevladujoče prve, začetne različice.

 

Rezervni deli za traktorje IMT niso najdražja kmetijska mehanizacija, zato ni pričakovati, da bo popravilo drago

Vsa kmetijska mehanizacija je izjemno draga, kmetje morajo plačevati tudi vedno več visokih stroškov, hkrati pa cene njihovih izdelkov padajo. Nič čudnega, da so potem na slovenskih kmetijah še vedno v garažah že zelo stari traktorji, ki pa se posledično tudi precej kvarijo. Edina prednost starih traktorjev pa je v tem, da se dobijo kljub temu še vedno rezervni deli za traktorje, njihova zamenjava pa je v teh starih modelih bistveno lažja, saj še ni bilo skoraj da nič elektronike, medtem ko se rezervni deli za traktorje novih generacij bistveno težje zamenjajo, hkrati pa je celo veliko težje ugotoviti napako.

Se pa hkrati na kmetiji vedno najde kdo, ki zna napako najti in jo odpraviti, zato je vsekakor prav, da so rezervni deli za traktorje, tudi za tiste že precej stare verzije, še vedno na voljo v prodajalnah, edino kar je, treba je najti pravo in ena najboljših in najbolje založenih se nahaja v Kranju.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja