Rent a car za še bolj udobno preživet čas na cesti

Se tudi vi štejete med posameznike, ki se na vsako poslovno pot, daljši dopust ali potovanje v tujino pripravljate več tednov? Če se želite znebiti dodatne skrbi, berite naprej! Rent a car predstavlja popolno rešitev za vas. Najem avta je namenjen vsem, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov veliko časa preživite na cesti in ne želite »izrabljati« svojega jeklenega konjička za naporne vožnje tovora in ostalih prevoznih storitev. Na voljo imate bogato izbiro navadnih in gospodarskih vozil, ugodne cene, odlične pogoje za asistenco na cesti in odlične cene. V primeru težav na cesti ne boste nikoli sami, saj rent a car skrbi za svoje najemnike s 24-urno pomočjo na cesti. Več pa izveste v nadaljevanju!

rent acar

Kaj je dobro vedeti, preden se odločite za najem avta?

Najprej preberite drobni tisk. Že med samim iskanjem najboljšega ponudnika bodite pozorni na splošne pogoje poslovanja, natančno si preberite tudi opis podjetja, dober podatek o tem, kako zanesljiv določen ponudnik je, so tudi leta obstoja podjetja. Na voljo morajo biti različna vozila, večinoma gre za novejše modele, saj rent a car firme po navadi ves čas posodablja svojo floto vozil. Prav tako preverite možnosti doplačila oz., ali je vozilo pred uporabo popolnoma zavarovano ali je potrebno pred najemom doplačati premijo. Večja podjetja, ki izvajajo tovrstne storitve, na cesti nudijo tudi podporo oz. asistenco.

Rent a car

Zaupajte le preverjenim ponudnikom!

Naj vam tistih nekaj cekinov, ki bi jih privarčevali, če bi se odločili za cenejše podjetje za rent a car, ne zaslepi razuma, da izberete slabšo alternativo. V 80 % primerov gre za veliko drobnega tiska, kot na primer vključuje popolno kritje stroškov prometne nesreče, popolno čiščenje avtomobila pred vrnitvijo k ponudniku … Seveda nekatera pravila veljajo povsod: jeklenega konjička morate voziti previdno, se izogibati neprilagojeni vožnji ter neodgovornemu vedenju (prevažanje toksičnega tovora, kajenje v vozilu). Če vidite, da ste na parkirišču vozilo obdrgnili, to ob vračilu tudi priznajte.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja