Rent a car za delavce, ki delajo v tujini

Nimate avta, pa nujno potrebujete nekam iti? Ja nekateri gredo z avtobusom, drugi z vlakom, tisti ki pa nimajo ne ene ne druge možnosti, pa lahko vzamejo rent a car. Pri nas v Sloveniji imamo še vedno kar veliko podjetij, ki imajo rent a car. Pri nas celo podjetja vzamejo avto za dalj časa za svoje delavce, ki delajo v tujini.

Da vam razložim na primeru. Poznam podjetje, ki se ukvarja z varjenje, delavce ima v tujini, konkretno v Nemčiji. Ker morajo tam delavci hoditi v firmo oz. se peljati v firmo ali na gradbišče, mora za to poskrbeti slovenska firma. Pri nas tako vzamejo rent a car tudi za več mesecev oz. dokler ga delavci potrebujejo, nato ga pripeljejo nazaj v Slovenijo in ga dajo nazaj, kjer so si ga sposodili. Po eni strani je dobro, po drugi ne. Naj vam razložim obe strani.

Če vi potrebujete avto le kak mesec ali dva na leto, potem se zagotovo splača rent a car. Če pa vi potrebujete avto celo leto, vam pa rent a car nanese veliko več kot, če bi vi imeli svoje avto. Je res, da imate še registracijo, servise, vinjeto in še kaj, vendar mislim, da je še vseeno cenejše, če kupite svoje avto, pa tudi, če je za vaše podjetje, kajti bo cenejše kot pa vsak mesec dati najmanj 500 evrov za najem avta. Mogoče je za nekatere ta cena previsoka, ker imajo ugodnejše možnosti, ampak v povprečju je to zagotovo prava številka, če ne še malce premajhna.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja