Renault Clio – večna klasika

Težko boste našli bolj večen avto kot je Renault Clio, ki je na trgu že od daljnega leta 1991, kar je torej že reci piši 27 let, kar ni malo. Le redko kateremu modelu namreč uspe, da je tako velika prodajna uspešnica že toliko let, seveda pa so se morali proizvajalci vozila Renault Clio kar precej truditi vsa ta leta, da so uspeli obdržati zveste kupce in z novimi modeli tudi skozi vsa ta leta pridobivati nove kupce. Se je pa prav tako skozi vsa ta leta izredno spremenil in čisto vsak model je bil precej drugačen od svojega predhodnika, nekako logika in osnovni dizajn pa je ves čas enak. V kolikor pa Renault Clio ne bi bil različen tudi znotraj istega modela in ne bi kupci imeli na voljo različne opreme in tipov, tudi ne bi imel toliko kupcev.

Renault Clio Intens Energy dCi 110

Bi želeli imeti malo bolj opremljen in motoriziran močnejši Clio zadnje generacije? Potem se odločite za Renault Clio Intens Energy dCi 110 in zagotovo vam ne bo žal. Seveda boste mogli za ta model plačati malo več, vendar pa boste dobili tudi mnogo, mnogo več opreme. Žal boste mnogi pogrešali avtomatski menjalnik, ki ga v tej različici žal ni možno dobiti, ga pa je možno dobiti v enaki izvedbi le v izvedbi dCi 90 je na voljo. Zakaj točno so se tako odločili pri proizvajalcu ni jasno, vendar pa različica dCi 110 ni možna z avtomatskim menjalnikom tudi kljub doplačilu. Prestavna ročica pri tem modelu Renault Clio je sicer odzivna, vendar pa bi proizvajalec vseeno lahko naredil korak naprej k vrhunski natančnosti. Kljub temu se menjalnik ne zatika.

Za osnovni Renault Clio manj denarja

Če ste eden tistih, ki za Renault Clio niste pripravljeni plačati veliko, ker vam je ta avto kot drugi avto in s katerim ne naredite prav veliko kilometrov, potem lahko seveda kupite tudi osnovni Renault Clio brez kakšne dodatne opreme, in sicer le za okoli 11 tisočakov, če pa ujamete kakšno akcijo, pa boste lahko odšteli tudi kakšnega tisočaka ali pa dva manj.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja