Registrator delovnega časa omogoča pregled

Vsako podjetje stremi k uspehu. Da bi ustvarilo čim boljše delovno okolje, morajo vodilni odlično poznati svoje zaposlene. Vedeti morajo, kdo so, kako delajo, kakšne so njihove kompetence in ali se vedejo primerno. Delovnik je po navadi strogo določen. Nadrejeni morajo vedeti, kdaj delavci prihajajo v službo. Zdaj je na voljo odličen registrator delovnega časa All hours se že leta ukvarja z razvojem tehnologije, ki delodajalcem omogoča pregled nad dogajanjem v organizaciji. Kompakten uporabniški vmesnik bo beležil prisotnost vseh, ki so zaposleni v enoti. Vedno več podjetij uporablja registrator delovnega časa, ki je prilagodljiv. Omogoča nastavitev dogodkov glede na to, kaj se odvija v vaši instituciji.

Registrator delovnega časa, ki je zanesljiv

Zdaj lahko pozabite na kartice. Zato je pripravljen registrator delovnega časa Allhours zasnoval tako, da poleg kartic omogoča uporabo mobilnega telefona. Tisti, ki ste jih izgubili že veliko, boste to zagotovo cenili. Programska oprema, s pomočjo katere deluje registrator delovnega časa, se imenuje Time&Space in All Hours. Za delovanje ni treba, da je povezava vzpostavljena ves čas. Tudi če pride do izpada, kar se zna kdaj zgoditi, bo delovala. Na tak registrator delovnega časa se lahko stoodstotno zanesete. Na voljo je tudi biometrična različica, ki prisotnost beleži s prstnim odtisom. Ponaša se z visoko zanesljivostjo, saj je vanj vgrajen izjemno kakovosten čitalnik prstnih odtisov uglednega proizvajalca.

Registrator delovnega časa je trpežen

Namestite ga lahko v zgradbi ali zunaj, saj je primeren tudi za zunanjo uporabo. V tovarnah, kjer proizvodnja zahteva zaščitno opremo, so pogoji nekoliko drugačni. Delavci na delo in z malice včasih pridejo z rokavicami in preostalimi zaščitnimi oblačili. Da jim ni treba sneti rokavic, je na voljo odpornejši registrator delovnega časa. Ima štiri mehanske tipke in podpira tako sodobne kot starejše kartične tehnologije. Tudi tega lahko namestite zunaj ali notri, kakor dopušča prostor. Ponudnik rešitev za boljše poslovanje pa je pri snovanju tehnologije mislil na vse. Ponuja tudi aplikacijo, ki vsako napravo s sistemom Android in čitalnikom NFC spremeni v terminal za registriranje prihoda in odhoda.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja