Razmišljate, je boljša Mazda 6 karavan ali limuzina?

Limuzina ali karavan, to je večno vprašanje ljudi, ki kupujejo vozilo. Treba je tudi vsekakor upoštevati, da je limuzina daljše in s tem težja, kar pomeni, da se to malenkost pozna tudi pri porabi goriva. Vendar pa, vsekakor je to stvar percepcije, vaših navad in velikosti družine.

Če želite, da se Mazda 6 karavan uporablja kot prvi in to družinski avto, pa se je vsekakor bistveno bolj smotrno odločiti za karavansko različico. V kolikor pa se Mazda 6 uporablja kot drugi avto, je to vsekakor odličen avto in je tudi limuzina odlična izbira, ki je vsekakor tudi dovolj varen, da vozite v njem otroka v vrtec vsak dan ali pa v šolo. Brez težav boste premagovali tudi daljše razdalje in po opravljeni poti ne boste utrujeni, le prav veliko prtljage ne boste mogli voziti.

 

Mazda 6 karavan je za družine vsekakor najbolj smiselna odločitev

 

Se še spomnite, ko ste bili majhni in ste se odpravljali na počitnice, pa nikakor niste v avtomobil varno pospravili vse prtljage, pa so potem otroci na zadnjih sedežih sedeli na kakšnih blazinah, imeli prtljago pod nogami in tudi pri sopotniku se je vedno kaj našli? Minili so te časi, saj se danes bistveno bolj zavedamo, kaj je varnost, kakšne so lahko posledice nesreč in tudi prometnih nesreč je bistveno več. Zato je za družine z otroci vsekakor Mazda 6 v karavanski različici edina smotrna rešitev.

 

mazda 6 karavan

Prtljažni prostor je na ta način večji, hkrati pa je pospravljanje vse prtljage ali pa celo otroških vozičkov v takšno različico veliko lažje. Mazda 6 limuzina seveda tudi ima prtljažni prostor, vendar pa je le – ta mnogo manjši kot pri karavanski različici. Zato, v kolikor imate družino z majhnimi otroci, sploh ne pomislite, da bi se kupila Mazda 6 limuzina, temveč  je edina smotrna in upravičena odločitev, ki je prav gotovo ne boste obžalovali.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja