Rabljeni računalniki – kot novi, le ugodnejši

Potrebujete zmogljiveši PC, vendar vas stisne v denarnici, ko vidite njihove cene? Če razmišljate racionalno in postavljate funkcionalnost na prvo mesto, so najboljša rešitev rabljeni računalniki. Morda se vam zdi nekoliko nenavadno, vendar pomislite, tudi kolesa, avtomobile in nekatere druge tehnološke dodatke kupujemo iz druge roke, zakaj potem ne bi še tega? Zmotno je mišljenje, da so rabljeni računalniki odpad, ki so jih prejšnji lastniki odvrgli zaradi nedelovanja. Velikokrat gre za opremo večjih podjetij, ki so zaradi konkurečnosti primorane v nakup nove tehnologije, stara oprema pa bi tako kljub popolni funkcionalnosti končala na odpadu. K sreči jih odkupijo podjetja kot je Recosi in jih popolnma obnovijo, tako da so primerni za nadaljnjo uporabo. Več o tem in njihovo ponudbo si oglejte na https://www.recositech.com/kategorija/racunalniki/ .

Popravka računalnikov

Zakaj se rabljeni računalniki bolj izplačajo?

Novi PC-ji so velikokrat dražji ravno zaradi pridevnika novo, veliko bolj pomembno kot videz in letnica pa so same komponente. Če nameravate za novega odšteti 1000 evrov, so za isto ceno na voljo veliko bolj zmogljivi rabljeni računalniki ali vsaj primerljivi za manj denarja. Uporabljene so kakovostne komponente, ki so prestale zahtevno testiranje, PC-ji pa imajo nameščeno vse, kar je potrebno za takojšnjo uporabo. Poleg tega jih odlikuje dolga življenjska doba in manj možnosti za serijske napake, saj so rabljeni računalniki že prestali obdobje, ko se le te pokažejo, so pa tudi temeljito testirani in brezhibni, kar jim podaljša življenjsko dobo do 300-krat.

recosi

Najpogostejši pomisleki in odgovori nanje

  • So rabljeni računalniki varen nakup? Da, dokler kupujete od priznanega proizvajalca, ki uporablja kakovostne komponente in poskrbi za popolno prenovo operacijskega sistema, nimate česa skrbeti.
  • Kako dolga je njihova življenjska doba? Glede na to, da imajo velikokrat popolnoma nove komponente in trdi disk, se lahko njihova življenjska doba primerja z novimi.

Imajo rabljeni računalniki, kupljeni pri Recosi garancijo? Da, ob nakupu prejmete 1 leto garancije in brezplačni servis.

popravke računalnika

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja