Rabljeni prenosni računalniki, skoraj kot novi

V času, ko se vsakdanje življenje, šola in delo prestavljajo na splet in v online klepetalnice, je laptop skoraj nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu ali podjetju. Če doslej niste imeli laptopa ali je stari neuporaben in nimate denarja za novega, so vaša rešitev rabljeni prenosni računalniki. Ti imajo največkrat staro le ohišje, komponente, ki so bistvo in srce naprave, pa so popolnoma nove. V primerjavi z nakupom popolnoma novega rabljeni prenosni računalniki omogočajo ogromne prihranke, nudijo pa povsem enako zanesljivost. Za tak laptop z kakovostno in zmogljivo vgrajeno opremo pobrskajte po spletni trgovini Recosi, ki se ukvarja s prodajo računalniške opreme.

Zakaj se rabljeni prenosni računalniki izplačajo?

prenosni računalniki 1.3

Novi laptop v trgovini stane do tisoč evrov in več, velikokrat po zaslugi znamke, zadnjega modela ali dizajna, medtem ko je zmogljivost notranjih komponent velikokrat primerljiva s starejšimi različicami ali boljšimi različicami drugih znanih znamk. Tisti, ki dajejo funkcionalnost pred znamko in izgled, bodo razmislili o laptopu iz druge roke. V tej kategoriji se pogosto znajdejo popolnoma funkcionalni laptopi, ki z zmogljivostjo morda ne ustrezajo več vedno zahtevnejši programski opremi za podjetja ali laptopi, ki imajo manjše vidne odrgnine ali praske. Za pisanje domačih nalog, brskanje po internetu, opravljanju dela ali učenju preko spleta so rabljeni prenosni računalniki več kot odlična rešitev!

Zanesljivost novih po ceni rabljenih

Koliko odšteti, kakšno zmogljivost izbrati in kako dobiti čim več za svoj denar so glavna vprašanja, ki bi si jih morali postaviti pri nakupu laptopa, prenovljenega ali novega. V ponudbi spletne trgovine Recosi se najdejo ugodni laptopi priznanih blagovnih znamk HP, Dell, Acer, Asus, Lenovo in drugi. Poleg tega pri njih za vse kupljene »refurbished laptope« prejmete 12 mesečno garancijo na nakup in brezplačen servis, vsi rabljeni prenosni računalniki pa imajo nameščen tudi licenčni operacijski sistem Windows 10, za katerega bi v maloprodaji odšteli več kot 100 evrov.

prenosni računalniki1.2

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja