Priročen in zmogljiv računalnik

Se spopadate z pomanjkanjem prostora na vaši pisalni mizi? Ali mogoče samo ne veste kakšen računalnik je pravi za vas? Obstaja odlična rešitev in to je izjemno majhen in priročen HP elitedesk 800 G2. Ta naprava ima izjemno hiter disk, majhno ohišje, ter srednjo zmogljivost. HP elitedesk 800 G2 lahko najdete na spletu, primer: .

HP elitedesk 800 G2

Zmogljivost in lastnosti

HP elitedesk 800 G2 je primeren za internetno brskanje, uporabo elektronske pošte, pisarniških programov, ali enostavne obdelave slik in filmov. Z izjemno hitrim diskom bo uporaba enostavna in hitra. Sam računalnik pa popolnom nemoteč saj je priročne majhne velikosti. Teža izdelka je približno 1kg.

Primer tehničnih lastnosti takega izdelka s srednjo zmogljivostjo:

  • Intel Core i5 6500T (2.50GHz/3.10GHz)
  • Intel HD Graphics 530
  • 8GB RAM DDR4
  • 256GB SSD
  • Windows 10 Home

Natančne lastnosti kot so operacijski sistem, serija in model procesorja, število jeder, RAM, vhode in izhode in veliko več lahko najdete na spletu. Za več vprašanj ali informacij pa se seveda lahko obrnete na strokovnjake zaposlene pri izbranem ponudniku. Tudi po nakupu, vam ostajajo na voljo saj je za večino izdelkov zagotovljena več letna garancija.

HP elitedesk 800 G 2

Rabljeno in obnovljeno

Za najboljšo ponudbo lahko preverite rabljenega in obnovljenega HP elitedesk 800 G2. Tako boste, kakovostno opremo prejeli za najugodnejšo ceno. Taka alternativa je testirana in 100% delujoča. Dosega povsem enako zanesljivost kot novo naprava, medtem pa zagotovi ogromen prihranek vam. Pri spletnih ponudnikih velikokrat najdete tudi 2 leti garancije, saj so v svoje storitve prepričani.

Če vas skrbi ‘stara oprema’, vas bo potolažilo dejstvo, da taki ponudniki prejmejo večino naprav od drugih večjih podjetij, kateri so primorni menjati tehnologijo z najboljšo na trgu. Kar pomeni, da je ta ‘rabljen računalnik’ bil uporabljen za enostavne pisarniške stvari z kratko uporabno dobo. To vam zagotavlja, da bo naprava lahko deluje še leta in leta brez znakov uporabe.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja