Priprava na porod z online nasveti in predavanji

Obdobje nosečnosti je za žensko lahko najlepši čas. Bodoča mama se v tem času pripravlja na prihod novorojenčka, ki v devetih mesecih v maternici doživlja številne preobrazbe tako kot žensko telo. V zadnjih tednih ali mesecih je pomembna tudi priprava na porod, ki je za mamo in očeta lahko čudovita in intimna izkušnja.

Pred rojstvom otroka je dobro poznati določene položaje, ki olajšujejo rojevanje, metode za lajšanje bolečine pri popadkih in drugo. Bodoča mama se opolnomoči z znanjem in potrebnimi informacijami. Online priprava na porod na Veva spletni šoli za starše pa nudi poglobljena predavanja za bodoča starša in vso družino, ki jih vodijo babice, doule in svetovalke za dojenje.

Priprava na porod v pričakovanju dojenčka

Na rojstvo otroka v bolnišnici ali doma se pripravljajo vse mame. Želijo izvedeti čim več o sami izkušnji rojevanja, nakupih za dojenčka, ki bo prišel na svet, vsebini potrebnih pripomočkov v torbi, ki jo bodo vzele s seboj v porodnišnico, ter o prednostih in slabostih rojevanja doma. Ravno zato je temeljita priprava na porod pomembna, da bodoče mame v naglici vedo, kako se organizirati.

priprava na porod

Hkrati je dobro, da nosečnica z različnimi tehnikami in spodbudnimi besedami premaga strah pred rojevanjem, pri čemer priprava na porod lahko vključuje tudi partnerja, ki je ob ženski v porodnišnici, ko se bori s popadki in bolečinami.

Online priprava na porod v udobju doma

Posebej sedaj v času pandemije novega virusa Covid-19 je smiselno, da se nosečnice zadržujejo doma in tako varujejo svoje zdravje in zdravje še nerojenega otroka. V ta namen poteka priprava na porod kar preko spleta oziroma spletnih predavanj. Zato tudi nosečnice, ki pričakujejo prihod novorojenčka v tem obdobju, niso prikrajšane za znanja in informacije, ki jih potrebujejo.

Poglobljena spletna priprava na porod na Veva šoli za starše nudi več sklopov predavanj z različnimi tematikami, ki nosečnico opolnomočijo z znanji o tem, kako premagati strah pred rojevanjem, kako se lahko partner vključi v proces, kako lajšati bolečine z zdravili in naravnimi metodami ter kako pričeti z dojenjem že v porodnišnici.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja