Prilagodljiva PVC okna za gradnjo in obnovo

Ne glede na to, ali boste prenavljali hišo, stanovanje, poslovni prostor oziroma kateri drug objekt, ali gre za novogradnjo, so PVC okna dobra naložba, saj nudijo veliko mero prilagodljivosti in so zato primerna za vgradnjo v vse tipe stavb. Gre za cenovno dostopna okna, ki na drugi strani nudijo veliko mero udobja in toplotne učinkovitosti.

okna

V specializiranem podjetju Okna Vranešič nudijo visokokakovostna lesena in tudi PVC okna, pri čemer lahko izbirate med različnimi modeli in dodatki po meri. Podjetje nudi tudi brezplačno svetovanje z izdelano ponudbo, dobavo, montažo po najnovejših standardih, zaključna dela in servisne storitve.

 

PVC okna je enostavno vzdrževati

Pri izbiri materialov je pomembna tudi enostavnost vzdrževanja, pri čemer PVC material skorajda ne potrebuje vzdrževanja. Le enkrat letno boste namazali okovja s posebnim oljem, s čimer jih boste zaščitili pred zunanjimi vplivi, kot je vlaga, voda in tudi obraba z vsakodnevnim odpiranjem in zapiranjem.

Tesnila pa boste premazali s posebnim čistilnim sredstvom, zato da bodo okna še naprej dovolj prožna in čvrsta, tako da se bodo lahko prilagodila na visoke in nizke temperature. Življenjsko dobo lahko podaljšate tudi s posebnim premazom, ki omogoča, da je zunanja plast okvirjev zaščitena pred UV-žarki, ki lahko poškodujejo površino.

 

PVC okna znižujejo stroške energentov in nudijo udobje

pvc okna

Če želite privarčevati na stroških energentov za ogrevanje in hlajenje vašega doma, tedaj je dobro izbrati PVC okna, ki so visoko zračno prepustna ter so na drugi strani izdelana tako, da nudijo nizko toplotno prevodnost. Zaradi teh lastnosti pozimi zadržujejo toploto v notranjih prostorih, v poletnih mesecih pa preprečujejo, da bi vročina prehajala notri.

Pri izbiri je pomembna tudi enostavnost uporabe in udobje, pri čemer so novejši postopki izdelave profilov zasnovani tako, da odstranjujejo nepotrebne dele, zato so izdelki enostavnejši za čiščenje in vzdrževanje. V podjetju Okna Vranešič so na voljo kakovostna okna, ki nudijo veliko mero udobja s preprosto enoročno rabo, lahkotnim zapiranjem brez napornega naslanjanja ter z okovjem, ki ima izdelana večtočkovna zapiralna mesta.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja