Preizkusite dve urno razvajanje v dvoje

Želite presenetiti svojo drago ali svojega dragega? Privoščite si dve urno razvajanje v dvoje v centru Ljubljane ter si kar takoj rezervirajte svoj termin za luksuzni PRIVAT zakup VIP rezidence za pare, kjer bosta razvajanje v dvoje uživala ob uporabi infra savne in masažne kopeli. Privoščila pa si bosta lahko tudi razvajanje v dvoje s plavanjem v notranjem bazenu, se okrepčala s tajskim čajem ter se posladkala s sladkim presenečenjem. Če to ni več kot vrhunsko darilo za obletnico poroke ali pa za rojstni dan oz. za obletnico nekega pomembnega mejnika v vajinem življenju, morda za dan, ko sta spočela otroka?

Kaj pravite na razvajanje v dvoje v VIP rezidenci?

Že sam sprehod po starem delu Ljubljane je zelo romantičen, če ga pa še dodatno začini razvajanje v dvoje v VIP rezidenci, pa je vse skupaj čarobno in nepozabno. Mnogokrat se zgodi, ko ne vemo kam odpeljati svojo drago, da bi bilo nekaj posebnega, nekaj drugačnega. Zakaj ne bi tokrat rezervirali VIP rezidence za 2 uri, kjer bosta lahko razvajanje v dvoje uživala povsem intimno in tako kot si bosta to vidva zamislila. Rezervirajte svoj termin kar takoj, saj povpraševanje po tovrstnih storitvah ni majhno, zato morate pohiteti, če želite rezervirati ravno na datum vajine obletnice.

Vse skupaj se dogaja v centru Ljubljane, tako da lahko vajino razvajanje v dvoje popestrita z romantičnim sprehodom po starem delu mesta Ljubljane, morda z ogledom ljubljanskega gradu, kar lahko naredita pred ali pa po sproščujočih užitkih v savni in masažni kopeli. Zaradi hitrega tempa življenja, v katerem zelo težko najdemo čas za sebe in za svojo drago ter skupne užitke, je razvajanje v dvoje za 2 uri v VIP rezidenci res nekaj zelo mamljivega in privlačnega, hkrati pa tudi cena ni pretirana, saj takšno razvajanje v dvoje stane le 69,00 EUR. Ste že rezervirali? Ne? Kaj še čakate, vsi termini bodo oddani in odlično presenečenje bo splavalo po vodi. Ne zamudite! Rezervirajte takoj!

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja