Pametni telefon je spremenil družbo

Da gre človek s korakom v čas, je vsekakor zelo dobro, saj tako lahko edino sledi družbi, se lažje vključuje v družbo in spremlja vse novosti. Telefoni so tako praktično nujno zlo, da jih imamo danes, samo smo se nanje tako zelo navadili. Sicer so nam bili na začetku GSM telefoni jasno kot »raketa«, če se lahko tako izrazim, danes pa praktično niso več za uporabo, saj je njihova tehnologija tako zastarela, da že zaradi tega težje delujejo na vsej novi tehnologijo.

Zato lahko danes samo za pametni telefon rečemo, da je »raketa« in uporaben. Sicer so še vedno GSM telefoni v prodaji, vendar pa so tudi te mnogo boljši, tako da se jih vsaj uporablja lahko, imajo pa jih večinoma le starejši, ki se nikakor ne uspejo navaditi na te pametne telefone, hkrati pa so tudi večji, tako da jih res lažje uporabljajo.

Pametni telefon je naredil velik napredek družbe

Pa je res? Danes še preveč mladih vidimo, kako ves čas gledajo samo v svoj pametni telefon, pa čeprav se družijo na pijači ali pa si niti ne vzamejo časa za kosilo, da bi ga pojedli v miru. Res je, da pametni telefon lahko tudi izobražuje, saj danes enostavno moramo biti vešči uporabe spleta, vendar pa bi bilo predvsem otrokom treba omejiti uporabo telefona.

Kar pa se tiče odraslih ljudi, pa vsekakor lahko rečemo, da je pametni telefon na večino od njih pozitivno začel delovati, saj je veliko hitrejši, lahko se pogleda vse na telefon in ni treba tudi popoldan sedeti pred računalnikom.

Za podjetja je pametni telefon super

Kar se tiče službenih zadev in poslovnega življenja v času privatnega življenja, pa se je za določene panoge le – ta tudi kar začel mešati. Sicer na te panoge to večinoma pozitivno deluje, za ljudi pa niti ne tako zelo, saj se nikakor ne moremo odklopiti od posla.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja