Pametne naprave po ugodnih cenah

Se vam je pokvaril telefon in razmišljate o nakupu novega? Če bi radi privarčevali in imeli kakovostno pametno napravo po ugodni ceni, vas bodo morda zamikali obnovljeni telefoni. Ti so primerni tako za nezahtevne oziroma manj zahtevne uporabnike, kot tudi za tiste najzahtevnejše.

Če bi si radi podrobneje ogledali, katere pametne elektronske naprave priznanih proizvajalcev so vam na voljo, vsekakor ne spreglejte ponudbe podjetja Recosi, kjer vam ponujajo visokokakovostne elektronske naprave najrazličnejših blagovnih znamk. Na voljo pa so vam obnovljeni telefoni, računalniki, prenosniki in tablični računalniki po izredno ugodnih cenah.

obnovljeni telefoni

Kakšne so prednosti takšnih naprav?

Ena od prednosti, ki jo omogočajo obnovljeni telefoni, je predvsem ta, da jih pred prodajo temeljito očistijo, pregledajo in natančno testirajo. Če gre za računalnik, mu namestijo najnovejšo originalno različico operacijskega sistema Windows, medtem ko so obnovljeni telefoni lahko deležni namestitve operacijskega sistema iOS ali Android.

Ker gredo takšne naprave skozi zelo podroben in precizen postopek pregleda, čiščenja ter nameščanja najnovejših operacijskih sistemov, se lahko izkažejo za celo bolj zanesljive kot nove naprave. Še ena od prednosti je ta, da nekatere na tak način osvežene naprave niso starejše od enega leta. Za večino teh pa velja tudi, da imajo ob nakupu vključeno tudi brezplačno garancijo, ki jo lahko v nekaterih primerih tudi podaljšate za dve leti.

pametni telefoni2

Obnovljeni telefoni na voljo tudi s plačilom na obroke

Poleg nameščanja originalne programske opreme ter možnosti podaljšanja garancije pa je zagotovo dobrodošla novica tudi to, da so vam obnovljeni telefoni na voljo z obročnim plačevanjem. Tako lahko v spletni trgovini Recosi tudi tisti, ki ne želite plačati enkratnega zneska za nakup, postanete lastnik kakovostne, ustrezno testirane in ugodne pametne naprave.

Izbirate lahko med nižjim številom obrokom, in tako svoj nakup poravnate že v treh mesecih. V primeru, da bi raje odplačevali v čim nižjih obrokih, pa lahko odplačujete tudi v 36 mesečnih obrokih.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja