Pametna žarnica deluje kot preventiva

pametna žarnicaČe želite zavarovati vaše stanovanje, potem morate zagotovo začeti razmišljati o pametnih rešitvah za zaščito doma. Le – te so zagotovo veliko bolj učinkovite kot služba za varovanje, ki prejme signal, da je stanovanju neko premikanje in preden služba za varovanje pride do objekta, ima vlomilec že mnogo preveč časa, da objekt tudi zapusti. Potem pa je tu še težava v tem, da mora ta uslužbenec še za pričo hodit na sodišče, če ga slučajno ujame, kar mu vzame še ogromno časa in še mnogo je pomanjkljivosti na tem področju. Zato je veliko bolje narediti kaj na preventivi, kar pametna žarnica tudi je, kot pa delati na kurativi. Seveda pa ni na voljo samo pametna žarnica A1 ponuja namreč še ogromno ostalih storitev v okviru pametnega doma (Smart Home), vse pa delujejo na preventivi.

Kako pametna žarnica deluje?

Pametna žarnica deluje povsem enostavno. Enostavno jo samo zamenjajte s klasično, nato si namestite ustrezno aplikacijo, če se vam bo prodala pametna žarnica A1 ponudnika, vam bodo točno povedali, katera aplikacija je to in vam po potrebni tudi pomagali pri namestitvi, in preko te aplikacije potem prižigate in ugašate luči. Vsaka boljša pametna žarnica omogoča tudi spreminjanje barvne in intenzivnosti svetilnosti, prav tako pa boste lahko namestili v naprej, kdaj naj se luči prižgejo, kdaj ugasnejo, lahko jih boste na daleč tudi prižgali in ugasnili, če vas ne bo doma, prav tako pa boste lahko zvečer, ko se boste končno namestili na kavč, odeli z odejo, ugasnili ali malo pridušili luč, ne da bi se vam bilo treba vstati.

Pazite na tehnične specifikacije pred nakupom

Glede na to, da se pametna žarnica prodaja v vseh boljših tehničnih trgovinah in tudi v spletnih trgovinah, pred nakupom dobro preverite tehnične lastnosti. Razlike v ceni morda niso velike, so pa velike razlike v tehnični specifikaciji. Zato resnično pred nakupom dobro preglejte le te in naj cena nima najpomembnejšega vpliva.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja