Obiščite Inotherm salon

Pri opremljanju novega doma ali pri prenovi smo še posebej pozorni na nekatere kose pohištva ter elemente, ki bi nam morali praviloma odlično služiti več desetletij. Pri tem imamo v mislih predvsem vrata in okna. Še posebej velik pomen imajo vhodna vrata, ki morajo biti kar se da kakovostna in ne nazadnje nam morajo ponuditi največjo mero zaščite. Če želite torej pri sebi doma imeti vrhunska vrata na vhodu, je Inothermov virtualni salon odličen naslov, kjer boste takšna vrata tudi dobili.

Na sploh ime Inotherm simbolizira oziroma asociira na edinstven spoj tradicionalne kakovosti ter vodilnih tehnoloških inovacij. V podjetju namreč že tretje desetletje ustvarjajo vrhunska vhodna vrata, ki dokazano izpolnjujejo najvišje kriterije stilsko dovršenega, naprednega, varnostnega in ne nazadnje še trajnostnega doma.

notranja vrata

Poglavitne prednosti vhodnih vrat Inotherm

Salon Inotherm se vam torej še posebej splača obiskati, če ravnokar načrtujete izdelavo vhodnih vrat za svoj dom ali katerikoli drug objekt. Podjetje se lahko pohvali s kar nekaj prednostmi. Poglavitne prednosti njihovih produktov pa so zagotovo zanesljiva varnost, vrhunska izolativnost, design po meri pa tudi napredno odklepanje.

Ker zaposleni v podjetju Inotherm želijo, da je vaš dom prav vedno varno zavetje, vam omogočajo ojačano konstrukcijo s serijskim 5-točkovnim zaklepanjem. Dodatno varnost pa lahko določite tudi sami. Prav tako zagotovijo tudi nadpovprečno debelo vratno krilo z izolativnimi stekli, termično prekinjen prag ter trojno zatesnitev. Vse to je garancija za odlično izoliran dom in nižje stroške pri ogrevanju.

vrata

V salonu Inotherm ponujajo design po meri

Zakaj je Inotherm salon še dobra izbira? Tudi zaradi designa po meri. Sami namreč lahko izberete mere, barvo, zasteklitev in drugo dodatno opremo za vhodna vrata. Na takšen način ustvarjate svoj sanjski vhod. Prilagodite pa lahko katerikoli model vhodnih vrat.

Za piko na i pa vam pametni sistem za odpiranje vrata samodejno zaklepa ter omogoča odklepanje brez uporabe ključa. To pa vsekakor pomeni precej manj skrbi in seveda tudi veliko več želene varnosti.

toplotna izolacija vrat

Vsi podatki o Inothermu na voljo na spletu

Če vas je zamikalo obiskati Inotherm salon, so vsi podatki na voljo tudi na spletni strani podjetja. Z zaposlenimi se torej lahko za obisk v fizičnih prostorih dogovorite kar preko spletne pošte ali pa telefonskega pogovora.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja