O tem, kako kupiti Bitcoin je še zelo veliko govora

Ker je spletna denarna enota vse bolj uporabljena, je zaradi tega tudi vse več vprašanj, kako kupiti Bitcoin valuto, kaj to sploh je in kje jo hraniti. Ne smemo pa pozabiti, da to, kako kupiti Bitcoin, ni novo vprašanje, saj je bila ideja o tej tako imenovani kriptovaluti predstavljena že leta 1994, a se šele danes začenja vse bolj uporabljati in uveljavljati v digitalnem in tudi fizičnem svetu. Res pa je, da so se načini, kako kupiti Bitcoin ali pa pridobiti s pomočjo tako imenovanim rudarjenjem, malce spremenili. Samo rudarjenje smo v preteklih letih lahko izvajali vsi, a zdaj je za to potrebna posebna oprema, ki pa je večina od nas nima. Pa nič zato, saj bomo v tem članku pogledali druge načine, kako kupiti Bitcoin kripto valuto.

 

bitcoin

Ali ljudje vedo, kje in kako kupiti Bitcoin spletno denarno enoto?

Vsekakor je vprašanje, kako kupiti Bitcoin, postalo eno izmed najbolj pogostih na spletu, saj se ta valuta tudi vse več uporablja. Seveda pa imamo na voljo celo vrsto načinov, kje in kako kupiti Bitcoin digitalno denarno enoto, saj se je v zadnjih treh letih le-ta zelo razširila tudi v spletno nakupovanje. Načini, kako kupiti Bitcoin pa so sledeči:

Bitcoin denarno enoto lahko kupimo na vse možne načine. Z gotovino, kreditno kartico ali pa spletnimi bančnimi portali, ki dovoljujejo tovrstne nakupe. Tako lahko Bitcoin denarno enoto kupimo skoraj kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega pa je v nekaterih državah celo že mogoče, da namesto, da bi plačo dobili izplačano na svoj transakcijski račun in v državni denarni enoti (dolar, evro …), lahko svojemu šefu rečemo, da nam le-to izplača v tej “novi”, digitalni različici valute, imenovani Bitcoin. Seveda, to se v Sloveniji še ne uporablja toliko, ker je zadeva za nas dosti nova, a vseeno pa se lahko zgodi, da se bo v bližnji prihodnosti tudi v Sloveniji začela uveljavljati možnost prejemanja plače na ta način.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja