Notranja vrata, ki vam bodo polepšala vaš dom

Če ste v procesu gradnje hiše, najbrž veste, da je ena najtežjih odločitev izbira notranjih vrat, ki se bodo lepo ujemala z vašo notranjo opremo. Na tržišču je veliko cenovno ugodnih ponudnikov, ki ponujajo notranja vrata slabših kakovosti. Zato je še kako pomembno, da izberete kakovostnega ponudnika z dolgoletno tradicijo, na katerega se lahko zanesete. Pestro ponudbo nudi podjetje Vrata Vranešič na povezavi https://www.vrata-vranesic.si/notranja-vrata-cena. Unikatna vrata, ki bodo ustvarjena po vaših željah in potrebah. Naj vaša hiša zadiha s prelepimi lesenimi vrati, za še bolj opazno eleganco jim dodajte umetelne kljuke. Steklena vrata so dobra izbira za večje prostore, kot so pisarne. Poudarite najboljše vidike prostorne razporeditve in izberite preproste linije s panelnimi vrati. Notranja vrata, ki očarajo vsakega gosta!

 

Različna notranja vrata za vsak okus

Izberite vrata, ki se ponašajo z trpežno sredico, narejeno iz trdnega HDF panela. Panelna vrata so še dodatno zaščitena s folijo ali premazana z odpornim lakom. HOMALIGHT sredica se ponaša s še eno pozitivno lastnostjo: sestavlja jo na tisoče lesenih vlaken, ki v primerjavi z ostalimi materiali nudi boljšo izolativnost in zvočno zaščito.

panelna vrata

Notranja vrata se med seboj zelo razlikujejo, zato se pred nakupom dobro pozanimajte, med koliko modeli lahko izbirate. Za nasvet lahko povprašate tudi strokovnjaka.

 

Omislite si drsna notranja vrata za lažje odpiranje

Zakaj izbrati drsna notranja vrata? Vsekakor bolje izkoriščajo prostor, lahko jih vgradite v vse prostore v hiši (kopalnica, dnevna soba, kuhinja). Idealna izbira za stanovanje v bloku, kjer je funkcionalna vrednost vrat še posebej pomembna za prihranek prostora in večjo zračnost prostora. Tehnološko dovršen sistem za zapiranje notranjih vrat, ki ga vgrajuje podjetje Vrata Vranešič, omogoča enostavno odpiranje in zapiranje s samo enim potegom.

notranja drsna vrata

Notranja vrata se lahko drsno vgradijo v steno ali od steno. Naj vas pri zasnovi stanovanja ne omejujejo nepomembni pomisleki, kot so, ali bodo vrata zavzela preveč prostora. Prepustite domišljiji prosto pot in izberite vrata, ki bodo vaš dom krasila več desetletij! Nepozaben detajl doma, ki ga bodo opazili vsi gostje.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja