Najboljši parfumi slovenskih zvezd zanjo in zanj so naprodaj

Kdor si želi dišati kot nekatere največje slovenske zvezde, bo v temle članku izvedel točno, kateri parfumi lahko to storijo. Namreč parfumi, ki so bili narejeni specifično za nekatere slovenske zvezde, saj nosijo tudi njihova imena, so nam vsem na voljo. Točno, kateri so tile parfumi pa bomo povedali malce kasneje v nadaljevanju tegale kratkega članka. Za enkrat pa lahko povemo, da so ti parfumi namenjeni tako moškim kot tudi ženskim osebam. Čeprav slovenskih zvezd ni veliko, pa jih je vseeno dovolj, da imajo tudi svoje parfume. Poglejmo si torej, kdo so ti slavneži, katerih parfumi so nam na voljo.

Čudoviti parfumi slavnih Slovencev in Slovenk, ki nam dajo občutek slave

Da imajo slavni oblikovalci oblek in podobnih zadev svoje parfume, ni nič novega. Enako pa velja za svetovno znane filmske in glasbene zvezde, katerih parfume vse več videvamo na prodajnih policah. No, take zvezde pa ima tudi naša prelepa Slovenija, zaradi katerih pa se imamo možnost nadišaviti v takih vonjavah, ki so jih izbrale one. Tako se torej dame lahko nadišavimo s parfumi Rebeke Dremelj, ki ima zdaj že dva parfuma, in sicer sta to Rebeka Klasik in pa Rebeka Summer.

Oba parfuma pa sta primerna za drzne in neupogljive ženske, take kot je tudi gospodična Dremelj sama. Tista, ki bo nosila takle parfum, bo zagotovo dobila dodaten kos samozavesti, saj je le-ta praktično ustekleničena v same parfume. Ker pa tile parfumi niso ravno primerni za moške, pa si poglejmo še primer moške slovenske zvezde. To seveda ni nihče drug kot Werner, ki ga nekateri imenujejo celo za kralja slovenske glasbe. Tudi Werner ima dva parfuma, le da je eden namenjen moškim drugi pa ženskim osebam. To pa ju tudi naredi super darilo, saj lahko oba skupaj v setu tudi podarimo nekemu paru. Vidimo, da čeprav Slovenija ni toliko prepoznavna, še vedno lahko najdemo slavneže, ki že imajo svoj parfum. Zdaj pa lahko tudi mi dišimo tako kot oni.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja