Najbolj priljubljene družabne igre za otroke

Svoje malčke pa tudi nekoliko starejše otroke lahko ob večerih posedete za jedilno mizo, kjer skupaj z njimi odigrate nekaj partij najbolj priljubljene družabne igre za otroke. Tudi na takšen način se lahko v svojem prostem času koristno družite s svojimi otroki. Sicer pa družabne igre na sploh otrokom pa tudi vam ponujajo izjemne prednosti, na primer urjenje spomina, razmišljanja, ne nazadnje otroci z igro izboljšujejo tudi svoje motorične sposobnosti.

to je toPo kateri družabni igri za otroke poseči? To je zlasti odvisno tudi od starosti otrok. Nekatere družabne igre so namenjene malčkom, ki so stari komajda 18 mesecev, za nekatere druge družabne igre za otroke pa morajo biti mali junaki nekoliko starejši. Nekatere igre za druženje pa so na sploh izjemno priljubljene tako pri otrocih kot tudi pri starejših osebah. Ravno zato jih lahko igrajo kar skupaj.

Spomin je izvrstna družabna igra za vaše otroke

Pri izbiri družabne igre za otroke ne pozabite na Spomin. Takšna igra mora biti obvezno del vašega doma. Pravila igre so povsem preprosta. V prvi vrsti zanjo potrebujete predvsem dober spomin. Sicer pa s pomočjo kart igre lahko svoje malčke tudi nekoliko bolje podučite o tem, kar je na njih.

Če so na primer otroci stari le nekaj let, poskrbite, da bodo na kartončkih igre Spomin kakšne prikupne živali ali kaj podobnega. S tem jih boste zagotovo še dodatno motivirali.

Je namizna igra Človek ne jezi primerna za vaše otroke

človek ne jezi se

Pri izbiri družabne igre za otroke presodite tudi, ali je igra dovolj ustrezna oziroma ali lahko otroku pomaga tudi pri razvoju na sploh. Čeprav igro Človek ne jezi se igramo tudi odrasli, pa je takšna namizna igra izjemno priljubljena tudi za malčke. Morajo pa seveda biti primerno stari.

Med bolj priljubljene družabne igre za otroke vsekakor sodijo na primer še Potapljanje ladjic, Štiri v vrsto in Mikado. Vse omenjene igre so vam na ogled pa tudi za nakup na voljo v spletni prodajalni.

 

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja