Nad celulit z različnimi terapevtskimi metodami

Vsaka ženska želi biti lepa oz. najlepša v očeh vseh, predvsem pa v očeh svojega partnerja, zato je ni, ki bi ji bilo vseeno, če ima celulit ali če je brez njega. Zato si ga prav vsaka želi odstraniti, če ga ima. Razlika med ženskami je zgolj in samo v tem, da so nekatere pripravljene kaj narediti zato, da bi ga odstranile, veliki večini pa se ne da narediti nič. Torej glavni razlog, da ima celulit toliko žensk je v tem, da se jim ne da narediti nič zase, namreč dovolj bi bilo že, če bi se zadostno rekreirale in zdravo jedle, kar ne vzame niti veliko časa in niti veliko ne stane.

 

  Lahko pa se celulit efektivno odpravi s pomočjo različnih metod in terapevtskih prijemov

 

  • LPG edermologija

Celulit se s pomočjo te metode opravlja tako, da se preko aktivacije limfnega sistema pospeši mikrocirkulacija, s čimer se celulit povsem odstrani, učvrsti ohlapna koža in tudi zelo zmanjša maščobne obloge.

  • Kavitacija

To je poseg, ki je podoben liposukciji, le ta pri tem ne gre za kirurški poseg, kot je to pri liposukciji, ampak se celulit odstrani povsem nekirurško. Rezultati pa so vidni praktično takoj.

  • Narl Sonic Slim

Celulit se s pomočjo te terapije selektivno reducira, in sicer tako, da se odstranjujejo maščobna tkiva ter posledično postopoma odstranjuje celulit.

  • Power Plate vadba

Že samo ime terapevtske metode poved, da gre za telesno aktivno vadbo, ki pa je vodena s strani strokovnega osebja.

  • Presoterapija

Gre za terapijo pri kateri se celulit odstranjuje s pomočjo aparaturne oz. strojne limfne drenaže, ki deluje po principih in načelih ročne limfne drenaže.

  • Ročna limfna drenaža po Dr. Voddru

Celulit se z ročno limfno drenažo odstranjuje tako, da se postopoma iz telesa izloča odpadne snovi in tekočino iz tkiva.

Nobena od terapij pa ne bo prav dolgotrajno uspešna in se bo celulit vrnil, če ne bo vsaj nekaj rekreacije in zdrave prehrane.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja