Na potep z najetim vozilom

Če za letošnje poletje ne načrtujete potovanj v oddaljene tople kraje, ampak se boste z družino raje potepali po Sloveniji, je najem kombija morda prava izbira za vas. Ne le, da boste tako lahko privarčevali, saj vam ne bo treba plačevati stroškov za vzdrževanje svojega vozila, ampak vam je tako na zelo preprost in hiter način omogočen dostop do kakovostnih in sodobnih vozil.

Kako poiskati ustrezno vozilo oziroma kako najti pravega ponudnika? Ponudbe različnih izvajalcev, ki ponujajo najem kombija, si lahko ogledate na spletu, kjer boste izvedeli vse potrebne informacije. Za podrobnosti o samem postopku pa bo najbolje, da ponudnika kar pokličete in se pozanimate o vsem, kar vas zanima.

Kakšna vozila so vam na voljo?

Izbirate lahko med različnimi vrstami in modeli vozil, kar je odvisno tudi od posameznega ponudnika. Svojo končno izbiro temeljite na tem, kakšne so vaše potrebe. Torej, če potrebujete prevoz tovora, vam bo ponudnik dal na razpolago najem kombija, ki je namenjen prevozu tovora.

najem kombija

Prevoz tovora bo omejen glede na težo oz. nosilnost, ki jo premore posamezno vozilo. Tako je prevoz tovora najpogosteje omejen do 1450 kg teže in do 12 m3 prostornine. Prevoz oseb pa je omejen do osem potnikov poleg voznika, saj je na voljo najem kombija, ki ima maksimalno kapaciteto do osem oseb.

Redni najem kombija ponuja tudi dodatne ugodnosti

Nekateri ponudniki vam bodo ponudili še brezplačno dostavo oziroma možnost, da prevzamete najeto vozilo tudi izven njihove poslovalnice. Pozanimajte se, do katere oddaljenosti vam omogočajo prevzem vozila. Če imate morda poškodovano vozilo, vam lahko izbrani ponudnik omogoči tudi prevoz do serviserja ter vam dostavi nadomestno vozilo.

Lahko se odločite tudi za najem kombija s šoferjem. Posebnih dodatnih ugodnosti pa boste deležni tudi v primeru, če postanete redna stranka. Večina ponudnikov zagotavlja uporabo sodobnih in dobro vzdrževanih vozil, zato ne odlašajte in si čim prej izberite svojega.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja