Mobilne hišice združijo udobje z naravo

Ko Slovenci pomislijo na morje, jim je še vedno pred očmi v glavnem sosednja Hrvaška. Tja se je hodilo počitnikovat nekoč in na Hrvaško se hodi še danes, ne glede na to, v kakšnih odnosih sta državi Slovenija in Hrvaška. Hrvaško morje je eno najlepših, je slišati. Najverjetneje je razlog, da se Slovenci odpravljajo na morje prav tja tudi to, da je dokaj blizu in da oba naroda govorita slovanske jezike. Na Hraškem so na voljo razni razkošni in manj razkošni hoteli, apartmaji, ki so bolj ali manj oddaljeni od obale in različnih velikosti ter različno udobni in razkošni, po novem pa tudi mobilne hišice. Te se nahajajo na vseh mogočih lokacijah: https://1nadan.si/vse-ponudbe/mobilne-hisice-hrvaska.

Mobilne hišice so vaš dom od doma mobilne hišice

Če želite bivati, kot da ste v svojem lastnem domu od doma, so mobilne hišice prava izbira. Opremljene so namreč kot dom: Imajo kuhinjo z vso potrebno opremo, to je pomivalnim koritom, štedilnikom, hladilnikom, mizo, pri kateri je dovolj prostora za družino z več člani, spalnico, dnevno sobo s kavčem, kopalnico s kabino za tuširanje. Bolj razkošne mobilne hišice se lahko nahajajo v kampu, ki ima svoj wellness kotiček, v katerem se nahajata savna in masažni bazen. Zagotovo boste v kuhinji našli tudi vse potrebno za kuhanje. Udobne mobilne hišice bi morale imeti posodo za kuhanje, krožnike in kuhinjski pribor.

Mobilne hišice dovoljujejo lasten urnik

Za tiste, ki si želijo uživati v zasebnosti, so mobilne hišice kot naročene, vsekakor veliko boljša izbira od hotelske sobe, v kateri delite stene z več ljudmi, ali šotora, ki nudi le najmanjšo mero zasebnosti. Mobilno hišico je lažje rezervirati, kot na primer več hotelskih sob, ko gre za nastanitev družine, ki jo sestavlja več članov. Tako je vprašanje ali z lahkoto najeti le eno mobilno hišico z več sobami ali paziti, da v hotelu dobite več sob, ki so čim bliže skupaj. Družinam mobilne hišice omogočajo, da so bliže, da imajo skupen prostor za druženje in da na počitnicah živijo po svojem urniku in obedujejo, ko to sami želijo, ne ko to zapovedo pravila hotela.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja