Mikrotik za posameznike in institucije

V Sloveniji je mogoče izbirati med več internetnimi ponudniki. Z enim od njih sklenete pogodbo za vezavo ali brez nje. Večina operaterjev ob njej novi stranki ponudi še napravo, kar nujno potrebuje, da se poveže s svetovnim spletom. V modernih domovih pa se vse pogosteje dogaja, da ima vsak član družine svoj računalnik. Celotna hiša ima skupen internet, a le en aparat za povezavo z njim. Takšni potrebujejo še usmerjevalnik Mikrotik. To je napravica, ki povezuje omrežja. Osnovne in srednje šole, fakultete in podjetja po navadi imajo svoje lokalno omrežje. Tukaj pa nastopi Mikrotik, ki ga dobite v spletni trgovini TechTrade, kjer se dobi se dobi računalniška in mrežna oprema. Nudi velik razpon izdelkov za domačo in profesionalno uporabo.

Mikrotik za profesionalce in neprofesionalce

Učne ustanove in podjetja se bodo odločila za nakup opreme, ki je namenjena profesionalcem. Znamka Mikrotik se lahko pohvali z odličnimi izdelki. Visoka kakovost hodi z roko v roki s koristnimi dodatki in tudi višjo ceno. Uspešni bodo želeli uporabljati le najboljše, zato jih bo zanima višji cenovni razred proizvodov Mikrotik. V spletni trgovini TechTrade najdete vse, kar potrebujete za kvalitetno povezavo. Do interneta boste lahko dostopali kjer koli. Za nakup je na voljo tako imenovana dostopna točka. Tako je, imate jo tudi na mobitelu, a je zelo odvisna od kakovosti tega in od izbranega paketa. Samostojno napravico, ki jo lahko nesete kamor koli, in se z njo povežete na omrežje vseh omrežij, priskrbi Mikrotik.

techtrade mikrotik

Mikrotik bo z vami vedno in povsod

Če se želite prepričati, da je računalniška in mrežna oprema dobra, se obrnite na Mikrotik. Z njim ne boste nikoli ostali brez povezave. To zagotavlja brezžična dostopna točka. Ne bo se vam treba ukvarjati z odvečnimi in nadležnimi kabli. Vgrajen ima tudi modem, zato je zanesljivost stoodstotna. Zanjo se bo zaradi kompaktnosti vedno našel prostor, odporna pa je tudi proti slabemu vremenu. Nekoliko višja cena pa zagotavlja povezljivost 2G, 3G in 4G na več pasovih LTE. Namestite jo lahko na steno v svoji sobi, pisarni, lahko pa jo tudi peljete s seboj. S sabo jo lahko vzamete tudi na vlak.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja