Mikrodermoabrazija, rešitev za mladosten videz

Se vam izraz mikrodermoabrazija sliši strašljiv in bi dvakrat pomislili, če bi terapijo naredili na svojem obrazu? Brez skrbi, gre za diamantni piling, preverjeno kozmetično metodo, ki se že vrsto let uporablja za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži in glajenje gub. Mikrodermoabrazija je enostavna in hitra pot do bolj zdrave, sijoče in mladostne kože vseh starosti in obeh spolov. Zanjo se odločajo tako tisti s problematično kožo kot tisti z zdravo kožo, ki potrebuje le malce osvežitve. Terapija je neinvazivna in popolnoma varna, z njo pa lahko preprečite prezgodnje staranje in izboljšate videz vaše kože. Mikrodermoabrazija je dolgoročni postopek, saj je za optimalne rezultate terapije potrebno v določenem časovnem obdobju večkrat ponoviti.

Kako poteka mikrodermoabrazija?

mikrodermobrazija1.2

Mikrodermoabrazija je terapija, pri kateri s pomočjo posebne aparature odstranjujemo vrhnjo plast kože brez stranskih učinkov. Vrhnjo oz. zunanjo plast namreč sestavljajo odmrle kožne celice in z odstranitvijo le-teh se razkrije mehkejša in bolj zdrava koža. Med samo terapijo se sproži tudi stimulacija kolagena in elastina ter pospeši rast novih celic v globji plasti povrhnjice. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Terapija je neboleča in traja med 30 in 45 minut, odvisno od tipa kože in težav. Rahlo občutljiva in pordela koža po terapiji je nekaj običajnega. Največkrat se izvaja na obrazu, vratu in dekoletju, lahko pa tudi na preostalih delih telesa.

Za koga je primerna?

mikrodermobrazija1

Kot smo že omenili, je diamantni piling priporočljiv tako za moške in ženske vseh starosti, z neproblematično ali problematično kožo. Vedno pogosteje se zanj odločajo ženske, ki želijo osveženo in sijočo polt ter mladosten in svež videz. Gre namreč za neinvazivno lepotno terapijo, ki brez poseganja daje odlične rezultate. Poleg tistih z neproblematično je mikrodermoabrazija pogost tretma tistih, ki:

  • trpijo za aknami,
  • opažajo prve gubice,
  • imajo brazgotinasto kožo,
  • imajo povečane pore in nečistoče,
  • trpijo za pigmentnimi spremembami na koži
  • želijo odstraniti nepravilnosti na koži, na primer poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja