Lepota se skriva v detajlih lepe kože in las

Lepota je v malenkostih, pravijo, in čeprav so številni vidiki našega videza pomembni, je nega las in lasišča ter prav tako kože, zagotovo med ključnimi. Sijajni in zdravi lasje ter brezhibna koža lahko naredijo veliko razliko pri samem videzu in samozavesti. Vendar pa se pri tej temi pogosto pozablja pomembnost negovanja omenjenih delov telesa, ki so, sploh v toplih mesecih, veliko bolj na udaru.

Mesci pred poletjem so zato več kot dobrodošli, da se opravi globinska nega las ter anticelulitna masaža, ki pripomore k zdravemu videzu in občutku.

anticelulitna masaža.2

Pravilna nega las in lasišča

Številne uporabnice se ne zavedajo, kako pomembno je, da ženski videz krasi lep, svetleč in zdrav las, ki dvigne celoten izgled in jo naredi veliko privlačnejšo in »čisto«. Prav tako pa je pomembno, da izberete pravilne izdelke, ki jih nega las od vas zahteva. Če še niste našle prave izbire zase, vam svetujemo, da sledite spodnjim nasvetom.

Prvi korak je, da izveste, kakšen tip las imate. Spodaj vam predstavljamo 5 tipov, vi pa poiščite tistega, ki najbolje opisuje vaše stanje:

  • Mastni in težki las: se hitro zravna, je težaven za oblikovanje ter visi brez prave oblike. Telo, ki je nagnjeno k proizvodnji odvečnega sebuma, kaže to stanje tudi na lasišču, ki se že skoraj naslednji dan po pranju pokaže kot masten in neoblikovan videz.
  • Suhi in poškodovani: v tem tipu so videti grobo, brez življenja, suhi in razdraženi ter s tem tudi srbeče, skeleče in k prhljaju nagnjeno lasišče. Kadar so mokri, jih težje razčešemo in oblikujemo. Stanje se lahko pojavi tudi zaradi kodranja, ravnanja, preveč klora ali sonca.
  • Zdravi – normalni: po videzu sijoči, brez razcepljenih in lomljivih konic. Mogoče jih je oblikovati v vse oblike ter pričeske.
  • Tanki: so videti brez volumna in ker ležijo bližje glavi, je tudi videti, kot bi jih bilo manj.
  • Las, ki se stara: videti so šibki in krhki, pogosto tanjši, težko se oblikujejo. S primerno nego bodo videti moderno in zdravo.

Ko najdete svoj tip, ga glede na to začnite negovati. Splošno znano je, da za vse vrste velja: sušite jih na srednji temperaturi ali celo samo na zraku, pozimi in poleti večkrat nanesti negovalna sredstva, ki jih zaščitijo pred izsušitvijo ter seveda prav tako nanje vpliva vnos prehrane.

nega las2

Najboljši izdelki, ki jih nega las potrebuje

Za kar najboljše rezultate in dolgotrajnost je najboljše izbrati naravne izdelke, ki so brez težkih kovin in parabenov, saj le-te še dodatno obremenijo samo lasišče. Naravne sestavine rastlinja bodo ustvarile zaščitni filter, ki bo omogočal zaščito pred soncem, pretirano izgubo vode ter poškodbami. Zato je najbolje izbrati olje, balzam in pa meglico za pred sušenjem s sušilcem.

Če pa vseeno prisegate na izdelke določenih znamk, pa poskusite izbrati dodatke, ki so nežni, ne obtežijo in globoko nahranijo. Kar je zelo pomembno tukaj omeniti, je še primerna izbira glavnika, ki nikakor naj ne bo navadni plastični z gostimi ali redkimi ščetinami. Izberite lesenega, ki vsebuje gumijaste ščetine, primerne za razčesavanje, in ob enem masiranje lasišča.

Tako bo vsakodnevna nega las prijetna masaža in pravi užitek. Takoj za primerno ureditvijo glave, pa pride na vrsto samozavesten vstop v kopalke, ki pa ga več kot odlično reši anticelulitna masaža, ki ženskam omogoča popoln videz kože nog, zadnjice, bokov in trebuha. Poglejmo si, kako.

NEGA LAS

Anticelulitna masaža podira rekorde

Zagotovo je tukaj kar nekaj uporabnic, ki redno skrbijo za popoln videz svoje kože in seveda ob enem postave. Ker nam je tehnologija dala priložnost, pa lahko sedaj zmanjšamo oz. postopoma odstranimo tudi videz pomarančne kože, zaradi katere so številne ženske zelo nesamozavestne. Na trgu so tako že na voljo storitve, ki brez kirurških posegov in okrevanja omogočajo popoln izgled in obliko telesa, o katerem so nekatere le sanjale.

Storitve so odlična anticelulitna masaža: kavitacija in LPG metoda. Izvajata se že v številnih kozmetičnih salonih, saj je zanju izredno visoko povpraševanje. Pa si poglejmo, kaj vsebujeta in kako točno vam pomagata.

anticelulitna masaža (1)

Anticelulitna masaža imenovana kavitacija

Izredno povpraševana metoda, ki zelo uspešno nadomešča liposukcijo, preko neinvazivne ter neboleče terapije, omogoča natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog, ki se nabirajo na področjih, kot so: stegna, zadnjica, boki, kolena ter zgornji del rok. V primeru, če se vam stanje, kljub zdravi in uravnoteženi prehrani ter zadostni količini tekočine, ne izboljša, je čas, da se prepustite moči sodobne metode, za katero ne potrebujete nobenega okrevanja.

Terapija je zasnovana tako, da vam preko nizkofrekvenčnih ultrazvočnih valov, razbija maščobne celice v tekočino in pri tem ne poškoduje notranjih tkiv. Nastala tekočina se nato izloči iz sistema s pomočjo naravnih procesov. Njene prednosti so, da so rezultati vidni že po prvem tretmaju in kaj kmalu boste, po 7 do 9 terapij, nova različica sebe, le boljša.

anticelulitna masaža1 (1)

LPG endermologija kot rešitev nad maščobne celice

Metoda oz. anticelulitna masaža, ki s pomočjo gnetenja in valčkanja ustvari toploto ter pospeši mikrocirkulacijo. Tako se pospeši limfni sistem ter naravna lipoliza, pri čem se maščoba razgradi na proste kisline ter se izloči z odvajanjem vode in potenjem, iz telesa. Odlične rezultate dosega za vse vrste celulita tako pri ženskah kot tudi pri moških.

Žensko telo je neverjetno in sposobno velikih dejanj, zato ga negujte, hranite in ljubite. Bodite v njem samozavestne in srečne. Ob tem vam pa za popestritev lepote lahko pomagata nega las ter kakovostna anticelulitna masaža.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja