Krovstvo Libela group: ugodno do kvalitetne strešne kritine

Kvalitetno in izkušeno podjetje za krovstvo je za kakovostno gradnjo nove ali pa obnovo stare strešne kritine osrednjega pomena. Stavbno kleparstvo in krovstvo Libela group ima na področju gradnje in prenove strešnih kritin kot tudi drugih gradbenih del dolgoletne izkušnje, naj gre za ugodno izdelavo novih ali obnovo starih fasad ali pa gradbene izkope ter polaganje tlakovcev in ploščic.

Poleg izkušenega kadra, usposobljenega na raznolikih področjih gradbeništva, od energetskih prenov objektov in urejanja okolice do drugih gradbeno-obrtniških storitev, krovstvo odlikujejo številna uspešna gradbena naročila ter ugodne in kakovostne storitve.

Brezplačen ogled in svetovanje pri izbiri nove strehe

Tistim, ki se zanimate za nakup nove ali obnovo stare strešne kritine, v podjetju nudijo možnost brezplačnega ogleda vašega objekta ter svetovanje. Ob ogledu strehe in ostrešja, ki je povsem neobvezujoč, vam bodo izkušeni strokovnjaki na podlagi dejanskega stanja vaše strehe predlagali obseg prenove ter na vašo željo pripravili tudi informativni izračun obnove.

obnova strehe libelagroup

Predstavili vam bodo dejavnike, ki vplivajo na izbiro ustrezne strešne kritine, vam svetovali za vaš objekt najbolj primerno izolacijo ter odgovorili na številna druga, na krovstvo vezana vprašanja: od načinov izolacije in vrst izolacijskih materialov do vprašanja poteka obnove strehe in cene njene renovacije.

Zakaj se ob prenovi strehe odločiti za krovstvo Libela group?

Podjetje za stavbno kleparstvo in krovstvo odlikuje široka ponudba strešnih kritin. Na voljo so vam tako tradicionalne kot moderne strešne kritine, od klasičnih opečnih streh in glinenih strešnikov do sodobnih in danes vse bolj priljubljenih lahkih pločevinastih kritin.

Ker na ceno poleg izbrane vrste kritine vpliva tudi izdelava ostrešja in odvoz stare kritine, pri podjetju stremijo k takšni gradbeni rešitvi, ki bo kvalitetna in obstojna, a hkrati najugodnejša za vas. Odločitev za podjetje je ugodna tudi s stališča stroškov materiala. Ker podjetje sodeluje z večino priznanih in kvalitetnih proizvajalcev strešnih kritin, je zaradi rednega in obsežnega sodelovanja upravičeno do ugodnejših plačilnih pogojev pri nakupu gradbenega materiala, kar občutno vpliva na končno ceno obnove vaše strehe.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja