Kratke zgodbe za otroke znanih pravljičarjev

Slovenske kratke zgodbe za otroke se vračajo v digitalni obliki! Zdaj so živahne dogodivščine in zabavni dogodki na voljo v avdio obliki, kjer v vlogi pripovedovalca nastopajo prave  babice in dedki. Na spletni povezavi https://www.lahkonocnice.si/kategorije/vse-pravljice lahko izbirate med številnimi pripovedkami, ki jih lahko s klikom shranite v svojo zbirko, do katere lahko dostopate kadarkoli. Skrbno izbrani slovenski pisatelji skrbijo za prelepe kratke zgodbe za otroke, v katerih nastopajo prijazni junaki in so polne poučnih naukov. Pravljice lahko zavrtite kadarkoli in kjerkoli, saj so na voljo v digitalni obliki. Prepustite svojim malčkom, da izberejo svojo najljubšo pravljico. Za privlačne in tople ilustracije skrbijo mladi ilustratorji in ostali umetniki. Spoznajte otroški svet in se skupaj s svojimi otroki zazibajte v sladke sanje.

 

Projekt, ki je obudil kratke zgodbe za otroke

Projekt se je porodil iz želje, da bi se v otroške sobe ponovno naselile slovenske zgodbice, ki po pričevanju strokovnjakov skrbijo za normalen razvoj domišljije malčkov. Poleg tega predstavljajo odlično priložnost za druženje in ustvarjanje skupnih spominov s starši. Spanje je čas za počitek, pa tudi razvoj možganov, saj današnje digitalne tehnologije prej poneumljajo kot skrbijo za pospešen kognitiven razvoj. Sodobni pravljičarji zgodbe pišejo tudi ob upoštevanju moralnih naukov, saj želijo, da bi se otroci iz zgodbic tudi nekaj naučili.

 

kratke zgodbe za otroke1

 

Številni žanri in personalizacija izkušnje

V primerjavi s kasetami in CD ploščami so kratke zgodbe za otroke v digitalni obliki bolj priročne, saj lahko izberete točno tiste pripovedke, ki so vam in vašim malčkom po godu. Prav tako lahko kadarkoli želite, zgodbico zamenjate ali jih shranite v svojo zbirko. Prav personalizacija in integracija starejših pripovedovalcev so tiste sestavine, ki so projektu prinesle tudi svetovno slavo, saj je projekt pred leti prejel tudi bronasto priznanje na tekmovanju Cannes. Privoščite svojim malčkom najboljše in jih preko pripovedi naučite pomembnih moralnih naukov, ki jim bodo pomagali premagovati težave v kasnejšem življenju.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja