Kosmiči so še veliko več kot le kornfleks

Velika večina od nas dan začne s kosmiči. So nepogrešljiv del zajtrka. A kaj, ko jih ali prehitro zmanjka, ali pa se naveličamo vedno istih okusov. Ali pa je v njih sestavina, ki nam ni ravno všeč. Prav o tem sta razmišljali ustvarjalki ideje pod imenom kosmiči zMuesli. Po več letih tuhtanja so nastali kosmiči, ki si jih lahko namešate sami, ki so zdravi, brez sladkorja in brez konzervansov. Lahko se zapeljete do ene od fizičnih trgovin, kjer se prodajajo ti kosmiči, še boljše v teh čudnih časih pa je, da si jih lahko namešate sami in mešanico naročite kar preko njihove spletne strani. Kosmiči tako pridejo do vaših vrat in še sveži direktno v vašo najljubšo skodelico.

 

S kosmiči odkrijte nov svet

kosmiči

 

Kosmiči so na voljo kot že pripravljene mešanice, ali pa si jih zmešate sami. Najprej si izberete količino, nato osnovo, kjer je na voljo ogromno vrst granol in hrustljavčkov, pa tudi dve brezglutenski različici. Po tem dodate različne dodatke, od sadja, saja, oblitega s čokolado, karamele, kokosa, različnih semen, in začimb. Nato pa vpišete svoje podatke in kmalu boste na dom prejeli čisto svoj personaliziran zajtrk. Lahko si izberete tudi že zmešane kosmiče ali pa, če ste veliko na poti, prigrizke, lončke ali zdrave vrečke, ki vam bodo v jutranji naglici prihranili nekaj časa.

 

 

Hrustljav in zdrav obrok

zmuesli

Katerokoli obliko si izberete, kosmiči vas s svojimi okusi in izbranimi sestavinami ne bodo razočarali. Ni pa samo vsebina tista, ki je zdrava in dobra za vaše telo. V podjetju so izredno pazljivo izbrali tudi embalažo, tako da je vsa embalaža, pa naj bo to lonček ali vrečka, bio razgradljiva. Tu pa presenečenj še ni konec. Podjetje ima na voljo tudi že pripravljene darilne gajbice, s katerimi lahko razveselite in polepšate dan prijateljem. Presenečenjem kar ni konca, in vsakič, ko boste z žlico zajeli v ta zdrav zajtrk, vas bodo kosmiči zMuesli ponovno presenetili s svojo svežino, zdravimi in dobrimi okusi.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja