Konferenčni stoli v primerjavi s pisarniškimi

Konferenčni stoli morajo uporabniku v prvi vrsti omogočiti prvovrstno udobno sedenje, eleganten minimalistični dizajn in ne nazadnje še kakovost ter vzdržljivost. Ne glede na to, ali govorimo o čakalnici, pisarni, predavalnici ali sejni sobi, v vseh omenjenih prostorih je takšna vrsta stola skorajda nujno potrebna.

Takšni stoli so v primerjavi s pisarniškimi nekoliko bolj preprosto zasnovani. Niso namreč namenjeni dolgotrajnemu delu za računalnikom. Uporabljajo se predvsem za sedenje v čakalnicah, predavalnicah, sejnih sobah, konferenčnih dvoranah, poslovnih prostorih in še kje.

Konferenčni stol mora zagotavljati optimalno držo

konferenčni stoli

Čeprav konferenčni stoli torej niso namenjeni celodnevnemu delu za računalnikom, pa morajo uporabnikom še vedno omogočati optimalno držo ter nuditi dovolj veliko mero udobja. Prav tako morajo biti dovolj preprosti in trpežni. Zdržati morajo vsakodnevne obremenitve, kot je na primer premikanje po prostoru.

Vrste konferenčnih stolov

Na trgu so na voljo v več različicah. Lahko si izberete tapecirane ali pa le delno tapecirane. Za slednje je značilno, da imajo oblazinjena le sedišča, naslon pa je lahko plastičen in z mrežo. Prav tako so priljubljeni leseni, plastični ali celo takšni z ogrodjem iz kovine.

ergoles logo

Večina proizvajalcev stolov vam ponuja skoraj prav vse možne izvedbe konferenčnih stolov. Ne nazadnje si ga lahko naročite tudi po meri.

Klasični štirinožni modeli

Omenili smo, da so vam na trgu na voljo številne izvedbe konferenčnih stolov. Lahko pa rečemo, da so še vedno najbolj priljubljena izbira klasični štirinožni modeli, ki imajo kakovostno kovinsko ogrodje ter oblazinjeno sedišče.

konferenčni stol

Če je uporabniku udobje res izjemno pomembno, pa se priporoča konferenčni stol, ki ima posebej zasnovani opirali za komolce. Na voljo so povsem preprosti nasloni iz PVC. Ti še dodatno razbremenijo zgornji del trupa. Tovrstni stoli so še posebej primerni za sejne sobe oziroma za daljše sestanke.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja