Komisioniranje je zdaj veliko preprostejše

Veliki prostori za shranjevanje se soočajo z velikimi izzivi. Kako ga urediti, da bo organiziran optimalno? Kako izboljšati poslovanje, da bo velika množica zaposlenih delala učinkoviteje in hitreje? Skladišča se med seboj razlikujejo po velikosti, vrsti blaga in načinu opravljanja nalog in obveznosti. Osnovni proces skladiščenja, komisioniranje, zelo vpliva na to, kako učinkovito poteka delo. Digitalizacija skladišča je vaš ključ do večjega uspeha. Ne glede na to, kako učinkoviti ste, vedno lahko kaj izboljšate. To vedno znova dokazuje inovativno podjetje Špica, katere rešitev za komisioniranje je vredna nakupa. Njihov sistem WMS poskrbi, da blago je odpravljeno veliko hitreje, in to brez kakršne koli napake. Z njim je komisioniranje veliko preprostejše.

Komisioniranje na moderen način

skladiščno poslovanje

Ekipa bo prihajala v službo z večjim veseljem in delala bolje. Manipulativna opravila se bodo zmanjšala za 30 %, medtem ko bo produktivnost višja kar za 20 %. Od zmot in nenatančnih podatkov se lahko kar poslovite. Vaš cilj, ki je zdaj dosegljiv, je natančno komisioniranje. Pomanjkanje natančnosti lahko v prihodnosti pomeni izgubljen posel. Izvrstno komisioniranje vam omogoča rešitev, ki jo je za vas pripravila Špica. Gre za sodoben način upravljanja blaga, ki odpravlja vse neželene vidike. Morda prostor ni organiziran tako, da bi bilo komisioniranje optimalno. Nič hudega, saj vam je zdaj omogočena 3D-vizualizacija, ki prikaže optimalno razporeditev paketov. Že prerazporeditev bo spremenila dosedanji način poslovanja. Točno in hitrejše nabiranje artiklov bo vodilo do hitre odprave. Slednja pa bo privedla do tega, da boste v enem dnevu opravili več kot prej.

Komisioniranje bo hitro in učinkovito

 

Z napredno informacijsko opremo bo komisioniranje poenostavljeno. Obdelava naročil bo hitra in zaloge bodo pod vašim nadzorom. Novi sistem delo olajša z glasovnim vodenjem, ki je na voljo v več jezikih. Tako bodo delavci prej zbrali blago in ga pripravili za odpremo. Novi sistem vam bo lajšal delo tudi s sporočilnim sistemom, ki bo omogočal popolno evidenco izdanega blaga. Iskali boste lahko na več načinov: po šaržah, serijski številki in datumu. Pakete pa lahko razporedite po conah, kar bo nadalje olajšalo iskanje in skladišče prelevilo v izjemno učinkovito. Izboljšali boste hitrost prevzemanja izdelkov, podatki bodo natančni v realnem času.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja