Kje vse se nahaja fizioterapija v Ljubljani?

Ste tudi vi med tistimi, ki trpijo za hujšimi bolečinami v hrbtu in križu ter celotnemu ramenskemu obroči in vratu? Lahko vas potolaži dejstvo, da je fizioterapija v Ljubljani široko dostopna tako na številnih klinikah kot tudi na  vašem domu. Na voljo je veliko število javnih in zasebnih institucij, kjer se lahko prepustite spretnim rokam diplomiranim fizioterapevtov.

center celostne oskrbe

Ena izmed njih je tudi Center celostne oskrbe – CCO, ki nudi izjemno širok spekter storitev. Celoten seznam si lahko ogledate na spletni strani https://www.cco.si/fizioterapija-ljubljana/, zato naštejmo le nekaj najpomembnejših: rehabilitacija, elektroterapija, terapevtska masaža, magnetotearpija, kineziotaping ter laserska in ultrazvočna terapija.

 

Fizioterapija v Ljubljani tudi na domu

fizioterapija na domu

CCO nekatere svoje storite ponuja tudi na domu. To je še posebej pomembno za osebe s tako hudimi bolečinami, da le s težavo pridejo na zdravljenje v bolnišnico oz. drugo institucijo. Na tak način je fizioterapija v Ljubljani dostopna praktično vsakomur, tudi starejšim in manj pokretnim, ki denimo trpijo zaradi revmatoidnih ali mišičnih obolenj, ki so posledica preobremenitve, poškodbe ali vnetja. Prav tako je to odlična alternativa za osebe s težavami z ravnotežjem in gibanjem, tiste posameznike, ki okrevajo po možganski kapi ali imajo kakšno drugo nevrološko bolezen: recimo Parkinsonovo bolezen ali multiplo sklerozo.

 

Komu vse še lahko pomagajo fizioterapevti?

fizioterapija ljubljana

Fizioterapija v Ljubljani je namenjena tudi  ljudem, ki okrevajo po hudih poškodbah, kakršni so zlomi ali zvini. Predvsem to velja za osebe, ki se morajo zaradi službenih obveznosti čim hitreje znova vrnit v običajni življenjski ritem. Poleg tega pride fizioterapija v Ljubljani prav tudi vsem tistim, ki so bili zaradi dolgotrajne bolezni dlje časa hospitalizirani ali kako drugače imobilizirani in potrebujejo pomoč pri ponovni vzpostavitvi fizične aktivnosti. Pri tem se je seveda potrebno obrniti na strokovnjake, ki bodo te storitve opravili ne le v skladu s svojim znanjem, temveč jih bodo znali tudi prilagoditi potrebam vsakega posameznika.

Author: Borboleta

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja