Kakšni moški puloverji so letos moderni?

Na splošno lahko trdimo, da se moški za razliko od žensk oblačijo veliko bolj enostavno. V njihovi omari najdemo ne le manjše število kosov različnih oblačil, temveč tudi manjšo raznolikost le teh. Med pogostejšimi kosi, ki jih najdemo v njihovih omarah so zagotovo moški puloverji. Gre za zelo popularna oblačila, ki jih je mogoče uporabiti ob številnih priložnostih, najpogosteje ob športnih ali kakih drugih prostočasnih dejavnostih. Kljub temu, da gre za zelo pogost kos oblačila – ali pa prav zaradi tega – pa moški puloverji poznajo izredno veliko raznolikost barv, pa tudi vzorcev in krojev.

moški pulover-gap

Športni moški puloverji bodo letos manj barviti

Vsako sezono se pojavijo novi trendi, ki močno vplivajo tudi na to, kakšni moški puloverji bodo pritegnili največ pozornosti. Sploh tisti, ki se po navadi uporabljajo za športne aktivnosti so pogost bolj barviti, imajo kapuco in velik napis čez prsi. Ti trendi tudi letos ostajajo. Kar lahko opazimo v ponudbi prodajalcev tekstila je, da so moški puloverji tokrat odeti v nekoliko bolj pastelne odtenke. Če so torej do nedavnega prevladovale izrazitejše in bolj kontrastne barve, bodo fantje v letošnji sezoni odeti v bolj umirjene tone.

Možnost za izstopanje vedno obstaja

Seveda ne gre pričakovati, da bodo vsi fantje sledili tem klasičnim trendom. Številni moški puloverji, ki jih lahko v zadnjih letih opazimo, kljubujejo tem smernicam s tem ko uvajajo številne kričeče vzorce. Prav tako ni več tako pogosto da so športni moški puloverji povsem enobarvni, kot je to dolgo velela tradicija.

gap pulover

Vse večkrat namreč naletimo tudi na take kose, ki kombinirajo kontrastne barve ali različne vzorce. Vsekakor so takšni kosi oblačil zelo priljubljenih pri tistih, ki na tak način radi izrazijo svoj stil. Večina kupcev bo seveda še naprej raje posegala po enobarvnih oblekah, saj so te na voljo v večjem številu in zato tudi narekujejo trende. Roko na srce, večini fantov je še vedno precej vseeno kakšne barve je njihova športna oprava.

Author: Administrator

Deli to objavo na

Potrdi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja